Izpārdošana

€7.15

€11.71

3 Izmērs Izvēlēties lieljaudas Vīriešu Magnētisko Bumbu Maisiņā Nestuvēm Metāla Šķīstības Dzimumlocekļa Gailis Gredzenu Kavēšanās Ejakulācijas BDSM Seksa Rotaļlietas

Pievienot atsauksmi

nerūsējošā tērauda magnētisko bumbu nestuvēm metāla cockring maisiņā verdzība dzimumlocekļa gredzens kavēšanās gredzenu vīriešu šķīstības ierīci vīriešiem seksa rotaļlietas

Izmērs: Gredzena izmērs: 30/33/38 mm.Īpašas izmēri ir, kā parādīts attēlā.Izvēlēties pareizu iekšējo diametru un fit snugly uz dzimumlocekļa.

Materiāli: Nerūsējošais tērauds, drošs, nav toksisks, bez rūsēšanu uz visiem laikiem, lepojas ar lielisku stiprību un izturību.Spogulis, pulēšanas procesā, ļoti labs process, lai nodrošinātu kvalitāti.

Magnētiskā adsorbcijas: Magnētiskā adsorbcijas dizains, ideāls fit.Kavējuma naudas sodu slēdzenes, lai palielinātu cietības un uzturēt savu kaislību.

Kvalitātes Nodrošināšanas: lieljaudas gredzeni un cocklings, kas ir ielādēti, samazināt priekšlaicīgu ejakulāciju un veicināt orgasma kavēšanos, Tas ir neliels un ērti pārvadāt.Ūdens izturīgs, mazgājams.Tā ir pieejama atkārtoti.

Piezīme: Lūdzu, dezinficēt produkta pirms to izmanto par sevi.Ja jūs to izmantot, izmantot to ar losjonu.Izmantojot to, lūdzu, nepārspīlējiet, ja tas nav iespējams paplašināt.Daudz līdzīgu stilu tirgū, ņemiet vērā, metināšanas materiālu kvalitāti un metināšanas procesa atšķirību.

Tagi: bdsm, apaļas tērauda bumbu, magnētiskās bumbiņas nestuvēm, sēkliniekos rotaļlietas, bumbu maisiņā nestuvēm, bumbu tērauda bļoda, bdsm smago, sēkliniekos tērauda gredzens, gailis gredzenu nerūsējošais tērauds, dzimumlocekļa gredzens phanxy
type7 šķīstības dzimumlocekļa būris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Type17 nerūsējošā tērauda šķīstības jostas
type24 dzimumlocekļa gredzens, nerūsējošais tērauds
type4 šķīstības dzimumlocekļa
type8 ierīce šķīstības
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
dzimumlocekļa gredzens metāla metāla šķīstības jostas
Type2 gailis būri šķīstības ierīces
Type21 gailis gredzenu nerūsējošais tērauds
metāla gailis gredzens šķīstības jostas, metāla
Modeļa Numurs Gailis Gredzens
šķīstības ierīces metāla metāla šķīstības ierīces
Vienuma Tips Dzimumlocekļa Gredzeni

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti