Izpārdošana

€14.74

Akrilu (PMMA) 2-Way/See-Thru Spogulis 3.0 mm Infinity/Illusion/Smart/Novērošanas Spoguļi, Pieejami 3 Izmēri

Pievienot atsauksmi

- Produkts: 2-Spogulis - Materiāls: Akrils/PMMA - Ražošanas Veids: Elektro-pārklājumi - Gaismas Caurlaidība: 25%~30% - Pielaide: +/-0.2 mm biezumā, +/-2 .0mm garums un platums - Virsmas Apdare: Abas puses spīdīgs - Aizsardzība: Maskēšanas abās pusēs, PE filmas - Pļaušanas Metodes: Lāzera, CNC maršrutētāju, rotaslietas redzēju, redzēju tabula

es-Materiāli® Akrila Spoguļi ir izgatavoti no nepārtraukti pārstrādāti/presēti akrila loksnes.Izmantojot procesu, vakuuma metalizing, loksnes tiek dota spīdumam, kas ir aizsargāta ar nozares visgrūtākais aizsardzības back-laka.Presēti lapa ir izvēlēts tās ļoti līdzenas virsmas, salīdzinot ar vairākumu lapas, kas padara elektrolītiskā pārklājuma slānī spogulis pat, vienota un integrēta.

NT: Tur ir daudz pieteikumus, kur akrila spogulis (organiskā stikla spoguļi) darbojas ļoti labi.Tā NAV paredzēta, lai aizstātu kvalitātes atspoguļojums stikla spogulis.Teica, ka, jums vajadzētu apsvērt, organiskā stikla spoguli pieteikumus, kur DROŠĪBA ir galvenās bažas par plastmasas spogulis ir ļoti grūti izlauzties, un, kad tas, sadala uz lieliem gabaliem, kas var būt apstrādāti ar kailām rokām.

- Lūdzu, ņemiet vērā, ka lapa produktus mēs esam apstrāde ir visi veikti MANUĀLI.Izmēri, biezumi un krāsas pārstāvniecība, ir pakļauti ražošanas dispersiju un var nebūt precīza.Ņemiet vērā, ka monitora iestatījumi var atšķirties no datora uz datoru, un var traucēt faktiskās krāsas.

- Preces tiek pārdotas par "kā ir", lūdzu, uzdot visus jautājumus, pirms iegādāties, lai izvairītos no kļūst vienumus, kas jums neapmierina.

- Mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu adresi nodrošina Dizainadienas.lv.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir reģistrēti Dizainadienas.lv atbilst adresi, kuru jūs gribētu, lai mēs kuģis.

- Paraugi, kas parasti tiks izvesti 3~5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas (izņemot sestdienas, svētdienas un Valsts Svētki), ar Pasta pakalpojumu, kas parasti aizņem 10~20 darba dienu laikā piegādāt.

- Mēs varētu segt izmaksas, iepakojuma materiāli, transporta izdevumi, un tiem, kas saistītas ar pasta sūtījumu.Pircēji, kas būtu atbildīgs par nodokļu, nodevu un atmuitošanas maksu, kā to pieprasa valsts tiesību akti.

- Mēs cenšamies uzticams un ekonomisks veids pārvadāšanas pakalpojumu mūsu klientiem.Faktiski starptautiskā piegāde ir ļoti atkarīgs kurjeru uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.

- Pircējs pieņem atgriešanās maksas.

- Visu atdevi, ir jāņem vietā 7 (septiņu) dienu laikā pēc sekmīga saskaņā ar uzskaites ieraksts, un pārliecinieties, ka atpakaļ nosūtītās preces ir to oriģinālais un neizmantoto stāvoklī un nekad nav uzstādīts.Beznosacījumu atgriešanu vai apmaiņu, NETIKS pieņemti pēc 7 dienu laikā no dienas, kad veiksmīgu piegādi.

- Pēc postenis atpakaļ un jāpārbauda kā pieņemamu, kompensācijas vai apmaiņu/nomaiņa tiks uzsākta nekavējoties.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 500mm x 300mm ≈ 20" x 12" - 600mm x 300mm ≈ 24" x 12" - 600mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600mm x 600mm ≈ 24" x 24" - 900mm x 600mm ≈ 36" x 24" - 1000mm x 600mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600mm ≈ 48" x 24"

Tagi: rokas aplauzums spogulis, larg spogulis, korejas spogulis, lapa acryl, ika sienas spoguli, foto spoguļi, plīts slēdzis, sešstūra spoguļa uzlīme, vannas istaba led spogulis, stikla spīdums
Iezīme See-Thru/2-Spogulis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gaismas Caurlaidība 25~30%
Materiāls Akrila (organiskā stikla)
Zīmola Nosaukums es-Materiāli
Modeļa Numurs TW0000
Forma Kvadrātveida
krāsa Skaidrs (Sudraba)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti