Izpārdošana

€4.25

€5.00

Jaunas Universālas Nogalināt Pogu Stūres Slēdzis Miglas Lukturu Vietas Gaismas Izslēgšanas Slēdzis Netīrumiem Pit Bike Honda Yamaha Suzuki Kawasaki

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts: Krāsa:Sarkans+Melns Materiāls:Metāls+Plastmasa Izmērs:Kā picture rādīt Daudzums: 1 gab., Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Vadi:Divi Vadi Fittment: Ietilpināt līdz tp 22mm/7/8" stūres, bet var pielāgot, nedaudz mazāku vai lielāku, lai atbilstu jūsu vilcējstienis Funkcijas: 1.100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes !!! 2.Var izmantot kā slēdzis ON/OFF un lukturu motociklu/electromobile. 3.Stiprinājums uz stūres,viegli uzstādīt. 4. Der visiem motocikls motocikls ar 7/8" stūrei (22mm diametrā). 5.Der lielākajai daļai Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Arctic Cat, Var-Am un Polaris Motocikli ar 7/8" diametra stūrei.

Iepakojums:

1 x Pit Bike Nogalināt Slēdzis (2 Vadiem, savienojums )

Piezīmes: Lūdzu, pārbaudiet izmēru jūsu stūres pirms maksājuma veikšanas.Lūdzu atļaut 0.5-1 cm atšķirība, jo manuāla mērīšana.(1 inch=2.54 cm), Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atvērt atgriešanās lūgumu vai atstāj negatīvas atsauksmes!Mēs jums atrisināt jūsu problēmas asaps!Paldies!

Attēlu rādīt:

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Jūsu pasūtījums tiks izvesti noteiktajā izskatīšanas laika.Jūsu preces tiks pārbaudīta un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas

Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi.Mēs pieņemam tikai Dizainadienas.lv pārbauda un apstiprina adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un uzdevums.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi, lūdzu, mainīt vispirms, pirms jūs maksājat.

Ja prece ir bojāta un nedarbojas pēc ierašanās, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā saņem bojātu par remontu vai kompensāciju.Visas preces atpakaļ, jābūt visām sākotnējo iepakojuma materiālu.

Visa peļņa ir iepriekšējas atļaujas.Lūdzu, ņemiet vērā, mēs neuzņemas nekādu atdevi, kas nav atļauts ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci.Pircējs ir atbildīgs par preces atdošanas.Mums ir atbildīgs tikai par to, kad re-sūtīšanas izdevumi nomaiņas dēļ defektiem.

Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.Mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.Mūsu sistēma atstās atsauksmes automātiski pēc tam, kad jūs to samaksāt.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes pēc apmierinājuma objekts.Lūdzu, e-pastu mums, pirms aiziešanas negatīva un neitrāla atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu šo jautājumu.

Pirms konkursa, lūdzu, izlasiet iepriekš minētos noteikumus un nosacījumus uzmanīgi.Konkursa uzvarētājs tiks uzskatīts, ka piekrītu visiem noteikumiem un nosacījumiem, kas uzskaitīti.

Tagi: kompresoru vw, velosipēds slēdzis, faro motociklu, pogu motociklu, fons dzimšanas dienas svinības, sviru honda xlv 650, pogu miglas, taustiņš stop, ltv kill switch, badmintons kawasaki
Fitment1 7/8 Collas Universālais Motocikla Stūres
Zīmola Nosaukums POSSBAY
Modeļa Nosaukums 110414000222
Postenis Augstums 0.9inch
Postenis Svars 39g
Piemērots 22mm (7/8)
Materiāla Tips Metāla+ABS
Objektu Platums 1.8inch
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs
Izmērs As picture show
type1 Motociklu Slēdži
Veids Motociklu gaismas Izslēgšanas Slēdzis
Uzstādīt Universālais Motocikls
krāsa Melns + Sarkans Pogu
Objekta Garumu 1.8inch
Fitment2 Lenkerschalter Scheinwerfer
Iezīme Motocikla Stūres Miglas Lukturu Vietas Gaismas Izslēgšanas Slēdzis
Materiāls Metāla+ABS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti