Izpārdošana

€16.36

€25.56

Neliels Fitnesa Iekārtas Skābes Samazināšanas Sāpes Atpūsties Mini Electric Masāža Pistoli Dziļi Muskuļu Fascial Ķermeņa Masieris Ieroci Audu Sitamie

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Vai jūs bieži satraukumu par šiem jautājumiem?

- Muskuļu sāpes pēc fitnesa

- Muskuļu spriedzi pēc augstas intensitātes izmantot

- Backaches un stīvs kakls pēc tam, sēžot birojā uz ilgu laiku

Jaunu high-tech dziļā audu masāža ieroci palīdzēs jums atrisināt visas problēmas, samazina muskuļu spriedzi, palielina asins plūsmu, izjūk rētaudi.

Ar 5.4 izmēra un 485g svars, muskuļu masieris nodrošina jūs ar vairākām ērti un ērts pieredzi.Tas ir apmēram tāds pats garums kā mobilo tālruni, jūs varat nodot to savā somā vai mugursomā, vai tas ir mājās, ofisa, āra, jūs varat to izmantot jebkurā laikā un vietā.

par:

- Pārnēsājams Mini Masāžas Gun: 5.4 mini izmērs, tikai 485g svara.Viegls un pārnēsājamo, jūs varat likt to somā vai kabatā, un lietot to mājās, biroja, sporta vai brīvā dabā, utt.Ja jums ir šī mazā massager ieroci, var mazināt muskuļu nogurumu un sāpes jebkurā laikā un jebkurā vietā.

- Spēcīgs kā liela massager gun: 4 masāža galvas un 4 ātruma līmeņi, lai nodrošinātu mērķtiecīgu attieksmi par katru muskuļu grupu.Lai gan ierocis ir maza un kompakta, tā nebūs samazinātu jaudu.Ar 1800rpm-3200rpm vibrācijas ātrumi, var regulēt biežumu atbilstoši dažādām daļām, lai aktivizētu muskuļus, stimulē asinsriti, samazina muskuļu atjaunošanās laiku,, un atvieglot sāpes organismā.

- Ilgstoša Dziļo Audu Massager: Iebūvēts trīs 2200mAh litija baterijas, ar brushless augsta griezes motors šo ieroci massager var nepārtraukti darboties aptuveni 6 stundas pēc pilnībā uzlādēts.Salīdzināt ar type-C (kabelis, parastu mobilo tips-C USB kabeli var lādēt arī tā. ( Padoms: nevar lietot uzlādes laikā.)

- Rokas Matēts Metāla Fascial Gun: Ar premium kvalitātes alumīnija sakausējuma korpuss, arī masieris ir spēcīgāka, karstuma izturība, izturība pret skrāpējumiem un siltuma izkliedi.Tā metāla korpuss ir augsta cietība un anti-kritums, tomēr ietekme no krišanas no augstuma, kas var saplīst, mehānisko struktūru.Tādēļ, lūdzu, mēģiniet, lai izvairītos no objekta, uz ko attiecas.

Specifikācijas:

Maksas Ports: Tips-C

Materiāls: Alumīnija Sakausējuma

Akumulatora Kapacitāte: 2400mAh

Svars: 485g

Ātrumu Vibrācija: 1800/2100/2500/3200/Min

Uzlādes Ilgums: 1-2 Stundas

Darba Laiks: 2-3 Stundas

Motora Jauda: 15W

Postenis Izmērs: 5.4 x 3.55 x 1.77 gadā

Paketē Iekļauts:

1 x Masāža Pistoli

4 x Masāžas Galviņas

1 x Tips-C (Kabelis

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: masāža muskuļu pistoli, fascial pistoli, vēdera elektriskā, masturbator prostata, mini electric kluči masāža, fascijas muskuļu masāža pistoli, masāžas pistoli, mini muskuļu masāža pistoli, vīriešiem, ķermeņa ēka, lielgabals masāža terapija
Funkcijas Muskuļu Relex Iekārtas
Mācību Režīmā -
Klasificēti pēc Exerciser Skaits 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti