Izpārdošana

€18.00

€25.72

Vīrieši MMA Rashard komplekts Darbojas sporta mācību bikses vīriešu kompresijas krekls vīriešu sporta tērps Bezmaksas piegāde

Pievienot atsauksmi

Funkcija 1: Sargājiet to no mitruma, novērstu mitruma, pienācīgi ventilēta un atdzesē izsitumi aizsargs PRO ir izgatavots, izmantojot augstas tehnoloģijas audumiem, kas ātri sviedriem prom caur audumu, turot to tālu prom no ādas, atstājot sportistu sajūta žāvētāju.Šī slapjš terapija samazina svaru apģērba gabala, saglabājot sportists kā sauso, cik iespējams, un ilgākā laika periodā komfortu.Funkcija 2: Samazinātu berzi, komfortu prioritāte, izsitumi aizsargs Pro var būt tik maiga kā sportists\\\'s ķermeņa.Izmantot mīkstu poliestera auduma ar cauruļveida struktūru un gludas šuves, uzlabo sportista\\\'s komfortu un novērš berzi.Cauruļveida struktūru, noņem šuves abās pusēs ķermeni, kamēr plakano šuvju kakla nodrošinātu, ka nav berzi ar ādu.Vai apmācībā un spēlē, var palīdzēt sportistiem palikt sportā.Function3: Saspringts komfortu, funkcionālās darbības galvenais ir Mīksts, elastīgs audums, var nodrošināt ciešu komfortu, tuvu sportists\\\'s muskuļus, lai parādītu savu ķermeni.Pētījumi liecina, ka cieša apģērba var palielināt muskuļu efektivitāti un samazina muskuļu vibrācijas un kratot, jo tie var izraisīt enerģijas zudumu un muskuļu nogurums.Mūsu NanGu Apģērbu Kompānija: dzimis, jo sapnis, ievērot vislabāko kvalitāti, ievērot jaunākās tehnoloģijas, ievērot dzejas un attālu vietu.Smagi strādāt, mani draugi.Tāpēc, ka mūsu pozīcijai, kas padara pasauli par labāku vietu.

Materiāls : 88% poliesters, 12% spandex.

Izmērs informācija:

Šī ir Āzijas izmēra ,lūdzu, pārbaudiet tālāk informāciju par atsauces:

Āzijas izmērs M: piemērots augstums 165cm-169cm, svars 50-60kg Āzijas izmērs L: piemērots augstums 170cm-174cm, svars 60-70kg Āzijas izmērs XL: piemērots augstums 175cm-179cm, svars 70-80kg Āzijas izmērs 2XL: piemērots augstums 180cm-184cm, svars 80-90kg Āzijas izmērs 3XL: piemērots augstums 185cm-190cm, svars 90-99kg

Pakete ietver: cena ir par vienu uzvalku (viens tops+ viena gruntis).

Produkta Displejs

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznēm ,5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes , mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs jums dāvanu vai ATLAIDI par savu nākamo pasūtījumu.

3. Ja jūs don\ \ \\ \ 't apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes .Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

4. Lūdzu, ziņu mums, pirms jūs gatavojaties atstāt negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par pasūtījumu .

Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-3 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

Piezīme:

Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Mēs jūs informēsim tiklīdz jūsu sūtījums ir izsūtīts.

Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, lai express shipping

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti pirkumu no Shinside, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.

3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs,

Tagi: plus lieluma zentai uzvalks, muay taju, vējdēlis uzvalks, anime kigurumi uzvalks, thai box, vīriešu muskuļu uzvalks, kārba īsa, muay taju īss, kickbox, mma īss
Galvenā Sastāvdaļa Poliestera
Dzimums VĪRIEŠI
stils 12 savienības uzvalks
Zīmola Nosaukums GEJINIDI
Slēgšanas Tips Pulovers
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Izmantot godu Trenažieru zāle, apmācība, vingrinājumi, skriešana, gadījuma bāzes
Laiks, lai tirgus 2018
Apkakle O-Veida Kakla
Darbības MMA izsitumi aizsargs
Materiāls Poliestera,Spandex
Izmērs S M L XL 2XL 3XL
Ražotnes Adrese Ķīnas Guandunas
1. stils Topi Un T-Veida
Produkta nosaukums Mans sporta
Funkcijas MMA Apģērbu crossfit fitnesa apģērbi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti