Izpārdošana

€9.37

€13.01

Velosipēdu Burger Bloķēšanas Velosipēda Ķēdi, Bloķēšanas Augstas Drošības Alumīnija Sakausējuma Burger Bloķēšanas Piemērots Road Bike Kalnu Velosipēds

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

* 1. Ar salokāms dizains, var brīvi pagarināt un noslēgti līgumi, kas paplašina slēdzenes zonā, kā arī padara glabāšanas vai nēsāšanas, viegli un ērti.Ikvienam ir ļoti droša, bet portatīvo bloķēšana.

* 2. Salocīt, līdz ar to ir ķēdes atslēga, jūs varat to bloķēt uz rāmja, nav nepieciešams instalēt uzglabāšanas soma uz velosipēda, vienkārši ielieciet slēdzeni ap gurniem-tā nebūs kaitinošas smago pikas, mugursoma, Tāpat arī apbērt ar velosipēdu.

* 3. Ūdensizturīgs dizains-virsmas bloķēšana kodols ir pilnīgi krāsotas ar gumijas krāsu, ABS īpaša materiāla, rūdīta tērauda ķēdes struktūra, augstas klases anti-theft cietā pusapaļie tērauda bloķēšanas kodols, lai novērstu urbšana, laužot un locīšanas.

* 4. Augstas drošības un trieciena izturīgs bloķēšanas kodols ir sarežģīta struktūra.Atslēgas kodols ir aprīkots ar rombveida bloķēšanas kodols, kas diez vai var atvērt ar citiem taustiņiem.

* 5. Tas ir piemērots velosipēdiem, motocikliem, ratiņi, kāpnes, bārbekjū grili, durvis, zāles pļāvēji, logi, utt.

Specifikācija:

Izmērs: Locīšanas bloķēšanas iestāde: 2.76 * 1.97 collas (platums * augstums)

Paplašināt bloķēšanas zīme: 23.03 * 0.71 collas (garums * platums)

Krāsa: Melna.

Saraksti:

1 * Burger Bloķēšana

3 * Nerūsējošā tērauda atslēgas

1 * Ātri atbrīvot fiksētu bloķēšanas turētājs

1 * Bloķēšanas balsteņa uzstādīšana gasket

1 * Sešstūra uzgriežņu atslēga

2 * plastmasas skrūves

Piezīmes:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: dinoka velosipēdu u lock, bloķēšanas motorollera, profesionāla salokāms velosipēds bloķēšana, bt bloķēšana, bloķēšanas metāla, velosipēdu piekaramo atslēgu, motociklu signalizācijas bloķēšanas, droša motocikla ķēdē, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, pilsēta, kalnu velosipēds
Materiāls TĒRAUDA
Veids Ķēde
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti