Izpārdošana

€10.94

€11.76

Japānas Importa Hario V60 Kafijas Filtru 01 02 Count Kafijas Dabas Papīra Filtri 4 Tases Barista VCF-01-100 Pilošs Papīra

Pievienot atsauksmi

Pircēja Parādīt

Par Kuģošanas

-Mēs atbalstām piegāde visiem pasūtījumiem ārā ietvaros 12-24 stundas pēc tam, kad pircējs veicis maksājumu.Ķīna Post/ePacket/Dizainadienas.lv Standard Shipping ir visvairāk ātra piegāde metodi.Parasti kuģniecības laiks ir aptuveni 2-3 nedēļu laikā uz daudziem valsts.Jūs varat saņemt savu pasūtījumu ļoti ātri.

Par Aftersale

-Ja jums nepareizu produkcijas(preču vai nepareizi, krāsa, lielums), lūdzu, sazinieties ar mums laika.Es sniegs jums labāko risinājumu, lai jūs justos apmierināts.Jūs varat izvēlēties nosūtīt jaunu, lai jūs vai atmaksāsim jūsu visa nauda, strīdu nav laba izvēle soluting problēma. -Ja jums nav iegūt jūsu kravu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un es palīdzēs jums izsekot.Kā parasti, daudzi zemes gabali tika apturēta pēc pircēja vietējā pasta nodaļā, vai muitas un parādīt jūsu informāciju, pircējs saņems paku nevainojami.

Par Atsauksmes

-Ja jūs jūtaties apmierināts ar šo produktu, lūdzu, deva labas atsauksmes, lai šo produktu.Jūsu atbalsts ir mūsu darba spēku, mēs piedāvājam vēl labāku pakalpojumu, lai jūs, kad jūs nākamo nāk!Paldies ļoti daudz!

Paziņojums

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.

Tagi: salokāma v60 dripper, kafijas filtrs nerūsējošā tērauda, aeropress filtra turētājs, japāņu, kafijas v60, akvārija filtrs, viena kafija pilienu, barista rīks, auto kafijas kanna, kafijas filtrs
Materiāls Papīrs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Filtra Veids Vienreizējās Lietošanas Filtri
Forma V formas
Ražotājs hario
Piemērots hario v60
type1 VCF-01-100W

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti