Izpārdošana

€4.31

€7.98

Dabas Black Green Jade Svētību Pūķis, Kulons, Kaklarota, Ķīniešu Cirsts Šarmu Rotaslietas Modes Amuletu Vīriešiem, Sievietēm, ir Paveicies, Dāvanas

Pievienot atsauksmi

Kulons Izmērs : Par 46*44*7 mm

Kaklarota Izmērs : Var būt Regulējami

Piekariņa Krāsa: Melna Skuķis,Savukārt Zaļš, Saskaroties ar Spēcīgu Gaismas.

Cienījamais Pircējs,Jo manuāla mērīšana un Jade dabīgi izveidojies,Izlases piegādes,var būt nelielas atšķirības krāsu,lūdzu dominē veida.

Dārgais draugs,Mums ir profesionāla vairumtirdzniecības tirgū, lūk,kas var jums sniegt labāko kvalitāti.

Ja jums rodas kādas problēmas procesā, iepirkšanās,lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams, kad mēs saņemam, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, jums!Mēs ceram, ka visi Pircēji saņemtu gandarījumu.Mūsu galvenais mērķis ir, lai jūs varētu baudīt laimīgu iepirkšanās pieredzi.

Cienījamais pircējs,liels Paldies par jūsu pozitīvu atsauksmi, un piecu zvaigžņu novērtējumu, un mums būs darīt to pašu jums.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu sliktu atsauksmju, lai saņemtu palīdzību.mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas!

Tagi: G710, divkāršā zivju kulons, abs backlit, nefrīta krāsas kaklarota, kulons, amulets jade, Msjo, Jade, jade dragon kulons, evangelion spilvens, Translucidus
Galvenais Akmens Jade
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kuloni Tips SOLITAIRE
Sānu Akmens NAV
Stils Moderns
Sertifikāta Veids CMA
Metālu Tips NAV
Formas\raksts Dzīvnieku
Zīmola Nosaukums abay

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti