Izpārdošana

€29.92

500 gab. - 8mm G16 Precizitāti Rūdīta Hroma un Hroma Tērauda Gultņu Bumbiņas AISI 52100

Pievienot atsauksmi

Nosacījums 100% brand new

Noliktavā Jā

Bumbu Diametrs 8.0 mm

Bumba Materiāls Hroma tērauda

Daudzums 500 gab.

Pakāpe 16

AISI tips 52100 hroma tērauda gultņu bumbiņas ir izcilas virsmas kvalitāti un izmēru precizitāti.Tie piedāvā izcilu nodiluma izturība, augsta cietība (Rockwell C 60-66) un augstu slodzes nestspēju, kā rezultātā caur-sacietēšana.

Chrome tērauda ar hroma sakausējuma, oglekļa tērauda, nevis hromēta tērauda.Tas ir apmēram 95% dzelzs un var piesaistīt ar magnētu; Bet šīs bumbiņas nav magnetizētas, viņi nevarēja, piesaista viens otru.

Oglekļa = 0.95 - 1.1%

Hroma = 1.3 - 1.6%

Šīs hroma tērauda bumbiņas tiek plaši izmantotas, precīzijas gultņi, automašīnu detaļas (bremžu, stūres, līnijā vārpstas), velosipēdu, maisītājiem, tehnika, kuģīši, ātri savienojumi, darbgaldus, bloķēšanas mehānismi, konveijeru lentes, slidas, zīmuļi, sūkņi, skrituļus, mērīšanas instrumenti, vārsti.

Bumbiņas ir videi draudzīgs, nav toksisks.Lūdzu būt pārliecināti, lai izmantotu!

Vispasaules piegāde.Prece tiks piegādāta 24 Stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Vienumi parasti tiek nosūtīti, ka dienā, ja maksājums ir saņemts pirms 17:00 no pirmdienas līdz piektdienai.Maksājumi, kas saņemti pēc 17:00, piektdien tiks nosūtīti nākamajā pirmdienā.Mēs kuģis priekšmetus katru dienu, lai nodrošinātu ātru piegādi.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir viss, lai mums.Lūdzu, atstāj atsauksmi, un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, brīvi, pirms aiziešanas atsauksmes.Mēs pieliekam visas pūles, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar brīnišķīgu risinājumu.

Lielākiem pasūtījumiem virs 10 000 GAB.,, vai jums ir nepieciešams cits tērauda kritērijiem, citi diametri, kā, sākot no 0,3 mm ~ 60mm, lūdzu, klikšķiniet tagad!Mēs labprāt pieņemam visu, izmeklēšanu, un apmierināt katra klienta prasības ar augstu kvalitāti, labu cenu un ātru piegādi!

Tagi: 25 tērauda gultņu bumbiņas, tērauda lodīšu gultnis, 2381mm hroma tērauda gultņu bumbiņas, volframa tērauda gultņu bumbiņas, lodīšu gultņu tērauda bumbiņas, 1mm tērauda gultņu bumbiņas, 16 mm tērauda gultņu bumbiņas, hroms hroma tērauda gultņu bumbiņas, 27mm tērauda gultņu bumbiņas, tērauda gultņu bumbiņas, samaisiet
Izmērs 8mm
Materiāls Hromēta Tērauda
Griezes Moments, Jauda Netiek Skaitītas
Modeļa Numurs AISI52100, 100Cr6, Gcr15, SUJ2, 1.3505
Pārklājumi No
Pieteikums Lodīšu Gultņiem, Rullīšu Gultnis, Lineārie Guide, Autorūpniecībā
Struktūra apaļa Bumba

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti