Izpārdošana

€8.18

€12.58

800ml Bezvadu Atomizing Smidzinātājs Mašīna Dezinfekcijas Zilā Gaisma Nano Tvaika smidzinātāju, Dezinfekcija Nano smidzinātāju, Uzlādējams

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

iezīme

·Bezvadu un pārnēsājamo: Šī migla mašīna ir vieglāka un klusāka nekā citu lielu izsmidzināšanas iekārtas.Aprīkots ar iebūvētu akumulatoru un 6 spēcīgu gaismas daļiņas, to var dezinficēt ērti un efektīvi palīdz sterilizācijas funkciju.Parastā dizains temperatūra smidzināšanas ir drošāka nekā augsta temperatūra smidzināšanas!

·Liela jauda: lielo konteineru dizainu var sterilizēt lielāku laukumu vienā reizē!

·Uzlādējams dizains: bezvadu nano elektriskajiem dūmu lielgabals, ko darbina 4800mAh litija bateriju.Uzlāde ilgst 3 stundas nepārtraukta darba laiks līdz 2 stundām.

·Regulējama intensitāte: dezinfekcija pulverizators var regulēt smidzināšanas apjoms vienā pārnesumā un divi pārnesumi, izmantojot galveno slēdzi.Apmierinātu spray dezinfekcijas dažādās situācijās.

· Plašs pielietojums: papildus dezinfekciju un deodorization mājās, skolas, uzņēmumi, transporta un citās vietās, tas var pievienot arī citus šķidrumus, lai smidzināšanas pudeli dārza augi; turklāt to var izmantot arī saloniem, kas efektīvi mitrina un rūpējas par matu.

Specifikācijas:

Ūdens tilpums: 800ml

Uzlādes laiks: 3 stundas

Darba laiks: 2 stundas

Paketē Iekļauts:

1*Pulverizators

Tagi: stikla smidzinātājs, akumulatora elektriskais smidzinātājs, Dārza smidzinātāju, dezinfekcijas līdzekļi ūdens smidzinātājs, smidzinātāju rokasgrāmata, m1911 pistole, dezinficēt smidzinātājs, silikona dezinfekcijas līdzekļa smidzinātāju, elektrostatiskā smidzinātājs, dezinficēt pistoli
Materiāls Citi
Atbalsts Dropshipping/vairumtirdzniecība
Uzlādes laiks
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdens ietilpība
Darba Laiks
Smidzinātājs Tips Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti