Izpārdošana

€6.18

€8.24

BONDA ES standarts, smart home stikla paneli 1gang 2Way 433mhz bezvadu tālvadības pulti, sienas lampas touch switch ,tālvadības pults touch switch

Pievienot atsauksmi

$ 8.5 $ 7.5 $ 9.5 $ 22.5 $ 7.5 $ 8.5 $ 18.5 $ 5.5 $ 9.5 $ 9.5 $ 8.5 $ 15.5

NOTA:

Akumulators ir aizliegta, lai kuģis muitas, lai produkts, kas nesatur bateriju, lūdzu, jāatzīmē!

Piegāde:

-Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi. (Ja tu esi no Krievijas, Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi) -preces tiks piegādāta 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. -Piegāde būs visā pasaulē, izmantojot ePacket/China Post Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts, ja ir bojātas, lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs dos apstiprinājumu un sniegt jums risinājumu.

Garantijas laiks :

1 gadu ražošana garantijas; -Bojātu problēma ir jāiesniedz 10 darba dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts; -transportēšanas bojājumi ir jāiesniedz 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts. -Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus(≥1500usd), rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varētu piedāvāt jums dažas papildu atlaidi.

Atsauksmes:

Jebkādu informāciju no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes. -Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs piedāvāsim palīdzēt, lai jūs ātrāk.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

-Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas. -Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir). -Mūsu klienti no Brazi /Indija: ja jums izvēlēties jebkuru ātrā piegāde(EMS/DHL), lūdzu atstājiet jūsu CPF numurs/ID Kartes dokumentu kopijas, lai nodrošinātu mūsu piegādes normāli.

Tagi: cigāru plakāts, ieslēdziet wifi, 423 mhz tālvadības pults, vadu sienas slēdzi, cnc limita slēdzis, fons dzimšanas dienas svinības, kontroles nintend slēdzis, bluetooth audio kontroles slēdzis, noliktavā, gadījumā, nintendo slēdzis
Tālvadības Attālums 20m
Izmērs 86*86*35mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces
Funkcijas Tālvadības Pults
Zīmola Nosaukums BONDA
Pašreizējo 10.A
Vienuma Tips Slēdži
Garantijas laiks 1YEAR
Materiāls Plastmasas
Maks. Spriegums 110V~240V AC
Slēdža Tips Tālvadības Pults
Modeļa Numurs E-R60X
Sertifikācija ROHS
Maks. Pašreizējo 3-300W / banda

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti