Izpārdošana

€8.59

10PCS/Daudz Sublimācijas Mašīna 5MMx33M pret Augstu Temperatūru Izturīga Lente, Siltuma Lentes Siltuma Lentes

Pievienot atsauksmi

10PCS/Daudz 5MMx33M pret Augstu Temperatūru Izturīga Lente, Siltuma Lentes Thermal Tape Sublimācijas Siltuma Preses Drukas Produktu Nosaukums, Augsta Temperatūra Lente, Izmērs 5MM*33M Krāsu Zaļa Materiāls Polyester film Pielīmējamo Silikona Līmi spēkā 5 N/25mm Stiepes Izturība 135 N/25mm Pagarinājums 70% Siltuma pretestība 200 o c Lietošanas augstas temperatūras izturīgs, piemēram, siltuma nospiediet drukāšanas Funkcijas 1.Labu sniegumu līmi spēkā 2. Augsta siltuma izturīgs 3.Šķīdinātāju izturīga 4.Stingra saimniecības spēkā 5.Nē atlikušo līmi

Trademanager: cn1001585695

Tālrunis/WhatsApp: +8618869913358

Mēs pieņemam Alipay(DARĪJUMA) prioritātes,

Ja jūs vēlaties maksāt ar paypal,pls sazinieties ar mums, lai saņemtu paypal kontu.

Ja maksājums nav saņemts, mēs nosūtīsim galīgo paziņojumu.Divas dienas pēc tam, kad paziņojums, pasūtījums tiks atcelts un preces tiks laistas atpakaļ uz sarakstu.

Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un vietējās izmaksas nav iekļautas objekta cena un piegādes izmaksas.

Nodokļa maksājumi ir pircēja pienākums.

Lūdzu atstājiet messge, cik daudz paziņot par vērtību.

Nosūtīt preces iespējami īsā laikā pēc jūsu maksājumu iziet pārbaudi Dizainadienas.lv laikā darba dienās(izņemot brīvdienas un svētku dienas).

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt pareizu,precīzu un detalizētu shippingAddress.(arī :vārds,tālruņa numurs un adrese, ko izmanto, piegāde, lietotāja vārds ).

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Mūsu kompānija atrodas Ķīnā Preču Pilsētas - Yiwu,ar labu vadības komandu, lielisku mārketingu un profesionāli tehniskās spēkā.

Mēs specializējamies dažādu veidu siltuma preses mašīna un sublimācija palīgmateriāli.Sertificēti ar CE standarts, mūsu produkti tiek pārdoti arī iekšzemes un ārvalstu tirgos.Mūsu produktu klāsts: DIY personalizēta apdruka, sublimācija palīgmateriāli, daiļamatniecība, dāvanas utt.Ar augstu kvalitāti un labu pēcpārdošanas pakalpojumu, atgriezenisko saiti, atzinību un uzticību no mūsu klientiem.

Mūsu galvenie produkti ir šādi: siltuma preses mašīnas,3D siltuma preses mašīnas,sublimācijas pārklājumu,krūzes, sublimācijas plāksnes,stikls,akmeņi,flīzes,puzles,cepures,telefonu gadījumos,t-krekli,spilvendrānas,skolas somas,siltuma tintes, sublimācijas tintes, novelkamais papīrs, papīra griezējs utt.

Ja jums ir interese par mūsu produktiem, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, nosūtot pieteikuma vēstuli vai zvanot.

Tālruni, vai SMS: +86 18869913358

Whatsapp: +86 18869913358

Mēs patiesi ceram izveidot ilgstošas un draudzīgas sadarbības attiecības ar klientiem no visas pasaules.

Tagi: siltuma nospiediet krūze, nospiediet siltuma, kausa nospiediet, Karstā Preses Mašīna, mašīna sublim, kamera medību mms, roku lentes, galvas lente, digitālā krūze drukāšanas mašīna, kameras foto lamatas
Iepakojums 10PCS/Roll
Modeļa Numurs HT-001
Veids siltuma lentes
Drukāšanas Ātrums 28ppm
Iezīme Augsta temperatūras izturība
Abpusēja Drukāšana No
Atbalsta Tīkla Drukas No
Izmērs 5MM*33M
krāsa zaļa
Patērējamās Tips termiskā papīra
Interfeisa Tips no
Papīra Padeves Režīms rokasgrāmata
Zīmola Nosaukums RongBin
Izmantošana siltuma preses mašīna
Max Papīra Izmērs no

Uzrakstīt recenziju