Izpārdošana

€24.86

YEODA 1gb Augstākās Kvalitātes Multi-Funkciju, Universālo Āmuru, Skrūvgriezi Naglu Pistoli Cauruļu Knaibles, Spīles Uzgriežņu atslēgas Knaibles Rīks

Pievienot atsauksmi

22128977179285441 Karstā Pārdošanas Produktu US $ 1.80 /gabals US $ 9.90 /set US $ 22.65 /set US $ 7.27 /set US $ 7.89 /set US $ 7.00 /gabals ASV dolāru 4.20 /set US $ 13.46 /set US $ 3.11 /set US $ 11.80 /gabals ASV dolāru 7.20 /set US $ 4.57 /komplekts

Specifikācijas:

Krāsas: sarkans rokturis

Āmura galvas materiāls: augsta oglekļa tērauda, instrumentu tērauda

Roktura materiāls: tērauds

Izmērs:

20.5 cm * 11cm

Paketē Iekļauts:

1 x Universāls Āmuru

1)Priekšmetus, kas tiks piegādāti ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.Pievērsiet uzmanību, lūdzu, mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par iespējamo muitas kavēšanās vai nodokļa.

2)Par Declearation Vērtību.Objektu vērtību virs 10 USD, mēs parādīsim 10 USD gabalā.Jebkuru īpašu lūgumu par decleration vērtība, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt.

3)Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

4)Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas notiek 20-60 darba dienu laikā par ierašanos pa Pastu reģistrēto Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienu laikā ar kurjeru.

5)Lielākā daļa izsekošanas numuru, jūs varat izsekot to www.17track.net.

Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.

1.Ja jūs esat apmierināts ar savu pirkumu kādu iemeslu dēļ, vienkārši atgriezt to ano-atver 30 dienu laikā no to saņemšanas, un mēs atmaksāsim pilnu summu.

2.Atgriež tiek piedāvāts tikai tad, ja prece tiek atgriezta, lai mums tās unworn, oriģinālā stāvoklī, ar uzlīmi, pilnīgi neskarts.Pircēji ir atbildīga par savas atdošanas maksas.

3.Apmaiņai tiks izsūtītas, kad pircēji maksā atkārtoti kuģniecības izmaksas.

4.Lūdzu, varētu visiem pircējiem vieta mazas, ņemiet vērā ar to atgriezās postenī, norādot pasūtījuma numuru, vārdu, uzvārdu un adresi.

5.Paziņojums tiks nosūtīts uz jums, kad jūsu atpakaļ preci ir saņēmis un vēl, kad jūsu atmaksas/exchange ir apstrādāti.

6.Iepriekš minētie nosacījumi neattiecas uz nepareizi/bojāto preču izsūtīta.Retos gadījumā tas notiktu, visus izdevumus segs paši un apmaiņa tiks nosūtīts nekavējoties sniedza pircēji, sazinieties ar mums iepriekš.

Cienījamais klients,lūdzu, ņemt minūti, lai lasīt zemāk.

1)Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies jums tik daudz !!

2)Mēs vienmēr piedāvājam vislabāko pakalpojumu jums.

1)Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies !

2)Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj aiztures reakcijas, kas nav darba laiks.mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, jums, iespējams, ir tāpēc, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani.

Paldies par jūsu atbalstu !

1.Kā izsekot precēm, Ķīna Post?

Izsekošana Link:www.17track.com

2.Jūsu cena ietver pasūtījuma nodoklis?

Atvainojiet daer,mūsu cena ir neietver pasūtījuma nodokļu,jums ir nepieciešams, lai samaksātu par pasūtījuma nodokli, ir atkarīga no dažādām valstīm.

3.Ja man nepatīk preču,es varu atgriezties?

Atvainojiet, dārgie,mēs nevaram pieņemt atpakaļ, izņemot gadījumus, produktu kvalitāti problēmu vai nepareizi nosūtīts.

4.Var veikt nelielas vērtības, kad kuģis preces?

Pārliecināts,lūdzu, atstājiet ziņu, ja vēlaties veikt pasūtījumu.

5.Kā ar mums sazināties?

Atstājiet ziņu uz pastu.

Tagad, ja jūs pirkt mūsu produktu, dod mums 5 zvaigznēm atsauksmes un koplietot tos ar savu sociālo tīklu sēdēt, piemēram, facebook, twitter, VK, instagram, Youtube u.c.Nosūtot screenshot, lai mums, jūs saņemsiet $1 kuponu.

Laimīgs Iepirkšanās internetā !

Tagi: Skrūve kuteri, nagu caurules, circlip plier, namdaru āmuru, plier, skavu pistoli, plier uzgriežņu atslēgas, caurules skrūvgriezi, galdnieku spīles, caurules plier
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Modeļa Numurs 1pc
Multi-function Āmuru Nerūsējošā Tērauda
Veids Universālā Āmuru
DIY Piederumi Kokapstrāde

Uzrakstīt recenziju