Izpārdošana

€4.68

€5.09

HSP RC AUTO REZERVES DAĻAS, PIEDERUMI LED GAISMAS KOMPLEKTU UZSTĀDĪT UN LED GAISMAS JOSLA SISTĒMA HSP 1/10 ROCK KĀPURĶĒŽU MODELIS 136100

Pievienot atsauksmi

Shipping Noteikumi

Pasūtījums tiks piegādāts 7 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Preces tiek piegādātas no Ķīnas (daļēja preces no mūsu Spānija noliktava), izmantojot Aviopastu, Kurjerpasts, Express (balstītas uz tavām izvēlēm), reach lielākā daļa valstu 7-35 darba dienu laikā.

Atgriež Termins

Gadījumā, ja jūs saņemt nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, preces jānogādā jo tas ir oriģināls un neizmantoto stāvoklis un jābūt arī tas ir oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kā paredzēts kā rokasgrāmatu, pirms jūs kārtībā.Mēs veicam katru soli, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, bet būs gadījumi, kad tu saņem preces, kas ir atšķirīga no tās apraksts.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs arī vērtību uzņēmējdarbību ar jums.

Atsauksmes

Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu un mūsu rc auto preces un rezerves daļas, lūdzu, atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar mums.Tas ir patiešām svarīgi, lai mums, lai saglabātu augsta līmeņa pozitīvas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu, par laiku.Paldies par jūsu sapratni un sadarbību iepriekš.

Citām Politikas Jomām

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Mēs atstās POZITĪVU ATGRIEZENISKO saiti ar jums, pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir neapmierināti ar šo posteni pēc tam, kad to saņēmusi.

Visi e-pasti un ziņas tiks atbildēts vienas darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi laiku, lūdzu, lūdzu nosūtīt savu e-pastu un mēs atbildēsim t o jums, cik ātri vien iespējams.

Paldies & ar laba vēlējumiem!

Nulles Hobijs Komanda

Tagi: nitro rc, rc4wd riepas, cilindra komplekts 110, šasijas hsp 1 5, hsp 110 skrūves, scx24, kontroles rc, hsp 18 kāpurķēžu detaļas, , rc rgt, rc 1 10 rock kāpurķēžu piederumi
DAĻA NR. 68149 LED GAISMAS JOSLA SISTĒMAS (24PCS LED)
Materiāls Plastmasas
Instrumentu Piederumi Samontēti klase
Upgrade Daļas/Piederumi Rāmis
Transportlīdzekļa Tips Automobiļi
DAĻA NR. 68146 BUFERA LED LIGHT KIT KOMPLEKTS (4GAB LED)
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
Modeļa Numurs 136100 DAĻAS 68146 68149
IESNIEDZĒJS HSP 1/10 EP KĀPURĶĒŽU 136100
DAĻA NR. 68146 + 68149 LED GAISMAS SISTĒMA (4GAB LED + 24PCS LED)
RC Daļas un Accs Jumtiņš
Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Tālvadības Pults
Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem Shell/Šasija/Ārējie/Vadītājs
Zīmola Nosaukums hsp
Plastmasas Tips PC

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti