Izpārdošana

€21.33

€23.19

Auto Dubļu Sargi Audi A6 C5 Sedans 1998 1999 2001- 2005 Fender Splash Sargiem Mudguard Mudflap Piederumi 4gab

Pievienot atsauksmi

Auto Dubļu Sargi Audi A6 C5 sedans 1998 1999 2001- 2005 Fender Splash Sargiem Mudguard Mudflap Piederumi 4gab

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: uzlīmes + Auto Dubļu Sargi

auto modelis: Audi A6 C5 sedans

gads: 1998-2005

Vienuma Tips: Dubļusargi

Materiāls: Plastmasa

Auto Dubļu Sargi krāsa: melna

uzlīmes Krāsa: sarkana zila balta

Daudzums: 4gab -Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. Vienkārša un Modes Dizaina, Auto Izskatās Skaisti 3. Viegla Uzstādīšana, Direct Fit 4. Injekcijas molded termoplastiska nodrošina lielisku stiprību un izturību 5. Aizsargāt jūsu transportlīdzekļa, no dubļu,netīrumu,sniega,grants un ceļu sāls

-Instalācijas instrukcijas: 1、automašīnas apakšā, oriģināls auto skrūves ar uzgriežņu atslēgu, lai skrūvi uz leju 2、uzņemties Dubļu sargi , laba atrašanās vieta, skrūves, uzstādītas 3、skrūves uzstādīt atbilstošo caurumu Dubļu sargi. 4、pārējo caurumi uzstādīta var uzstādīt -Piezīme:

1.Mēs piedāvājam skaidrus attēlus, mērījumus, ja iespējams.Lūdzu, pārbaudiet, cik vien iespējams, lai pārliecinātos, ka objekts ir viens, ka jums ir nepieciešams. 2. Lūdzu atļaut 0.5-1 cm atšķirība, jo manuāla mērīšana.(1inch=2.54 cm) 3.Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no saraksta attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs instalējiet lielu pēcpārdošanas puses pedāļa/darbojas valde, šajā postenī netiks piemērota.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Pakete iekļauts: 4 x Dubļu Sargi (2 X Front + 2 X Aizmugurē) 4gab uzlīmes Maisu Ar Skrūvju Stiprinājumiem

Kad būs mans pasūtījums ir piegādāts?Lūdzu, apmaksāt savu pasūtījumu Līdzekļus kontā (12 stundas), Tad mēs kuģis uz visām precēm saskaņā ar rīkojumu nekavējoties.Kontu un teksta?Ja jums ir nepieciešams, lai parādītu zemāku cenu vietējā pasūtījumu, lūdzu, informējiet mani pirmo.Mēs varam darīt, kā jūs vēlaties, lai pielāgotu pārskaitījumu.Vai es varu uzticēties attēla?Visas bildes ir 100% oriģināls, ko mūsu foto cietumsargiem.Krāsas var atšķirties, ņemot vērā atšķirības starp datora monitora iestatījumi un krāsu atšķirība no maiga acīm.Atgriešanās un Zaudējumiem: Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un 30 dienas, lai atgrieztos no tās saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā par vairāk nekā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par otrās puses, un MĒS nevaram NODROŠINĀT KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA.BEZ IZŅĒMUMIEM!Kuģniecības izmaksas ir samaksājis gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Visas preces IR jāatgriež oriģinālajā iepakojumā.Turklāt, tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu izsekošanas numuru sūtījuma, īpašās atgriešanas iemeslu un savu kārtas numuru.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNA MAKSĀJUMA SUMMA pēc preces saņemšanas oriģinālā stāvoklī, oriģinālajā iepakojumā un ar visām detaļām un papildierīcēm pēc tam, kad ABAS PUSES, Pircējs un Pārdevējs atcelt darījumu Dizainadienas.lv.Vai jūs varat izvēlēties nomaiņa.Mēs sedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece (s) neatbilst sludinājumā.Garantija: 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un / vai ļaunprātīgi pēc saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.Produktiem ar trūkumiem, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums jāapraksta defektu un norādīt jūsu pasūtījuma numuru.Mums nav remonts, vai arī aizvietot ar precēm beidzies garantijas laiks.Jūs piekrītat ievērot visus iepriekš minētos noteikumus, pasūtot Dizainadienas.lv Atsauksmes: Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Sazinieties ar mums, PIRMS jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, lai mēs varētu rīkoties un atrisināt problēmu.Tad mums uzreiz būs uzlabot mūsu pakalpojumus.Tas ir iespējams, lai atrisinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.Paldies par jūsu pasūtījumu un sadarbību ar mūsu patiesi!

Tagi: led audi a6 2000, mufer audi a6, a6 c6, aizmugurējo riteņu aizsargs, audi a6 c6, a6 c5, audi a6 c5, fender lūpu, fender signālraķetes, universāls auto, gaisa caurules audi
Modeļa Gads 1998-2005
Preces nosaukums Auto Dubļu Sargi
Materiāla Tips Plastmasas
Objekta Garumu 1cm
Vienuma Tips Dubļusargi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 1cm
Postenis Diametrs 1cm
Postenis Augstums 1cm
krāsa Sarkans Zils Balts
Modeļa Nosaukums 180219
auto uzlīme Auto Stils
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
auto modeļiem Audi A6 C5 sedans
Auto Papildierīces Dubļusargi
Postenis Svars 700g
Īpašas Pazīmes Automašīnas Riteņu Aizsargs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti