Izpārdošana

€25.93

10S17C 8PK ac Kompresora sajūgs, lai CAT330C Caterpillar ekskavatoru 447260-8391 GP-259-7243 178-5545 245-7779 305-0324 259-7243

Pievienot atsauksmi

Mūsu ražotne piedāvā visas kompresori' SAJŪGS, un arī var ražot kā JŪSU pieprasījumu.p romise Labas kvalitātes un 1 gadu kvalitātes garantija.

Ietver: : Sajūgs Centrs, Trīšu, Spoļu, Ņemot

Specifikācijas

Modeļa Nr.

INTL-CL676

Trīsi DIA

144mm

Rievas 8PK

Voltu

24V

Kompresora Tips

10S17C

Automašīnas Modelis

KAĶIS 300C CATERPILLAR EKSKAVATORU

OEM: 178-5545 245-7779 305-0324 259-7243 1785545 2457779 3050324 2597243 GP-259-7243 447260-8391 GP2597243 4472608391

Laipni atgādināt:

Šis sajūgs izmantot zem kompresora:

Iepakojuma& Piegāde:

Draudzīgs Ieteikums:

Ja jums ir nepieciešams iegādāties citus produktus, lūdzu, izmantojiet "Pievienot grozam" pogas, jo iegādājoties vairākas preces, kopā pastmarkas atlaides ietaupīs jums daudz izdevumu!

Apmaksas nosacījumi: mēs pieņemam Darījuma, T/T, Western Union, Paypal, L/C

Klienta Informācija pasūtīšanai: lūdzu, norādiet savu vārdu, uzvārdu, pareizi piegādes adresi, Pasta indeksu, Telefona numuru vai mobilā tālruņa numuru, E-pasta adresi, īpaši, sniedziet mums savu precīzu pilsētas nosaukums .

Attālā rajonā Atgādinājums: jums ir nepieciešams pievērst papildu 30USD ja jūsu adrese pieder, lai attālo apgabalu DHL mājas lapā. (mēs atstāt ziņu, lai jūs, ja jūsu adrese ir attālā rajonā, jūs varat izvēlēties, lai mainītu adresi, uz pilsētas centru vai atcelt pasūtījumu)

Produkta nosaukums mainīts: Kā visas Ķīnas express company aizliegt pieņemt kompresors ar gaisa, tāpēc mums ir jāmaina vārdi, lai citas līdzīgas produkta nosaukums DHL, vai EMS pavadzīmi.

Postenis Ilgums Apstrāde: mēs rūpīgi iepakojumā un pārbaudīt to uz augšu no pirmdienas~ sestdienas pēc tam, kad jūsu maksājums apstiprināts, nodrošinot iepakojuma ilgstošu aptuvenu darbības ar tiem tranzīta laikā.

Apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

Piegādes Noteikumi: Kā Ķīna pusē DHL viegli pieņemt, auto ac daļas, tāpēc mēs vispirms izvēlēties DHL, kuģošanu pa jūru arī ir pieņemama.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Tāpēc ir jebkurš nelaimes gadījums, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi .Kuģniecības laiks ir atkarīgs no efektivitāti galamērķis ir vietējā pasta nodaļā.Kad preces nonāk jūsu vietējā pasta nodaļā, bet neviens pazīmes sūtījuši, un pēc 7 dienām, sūtījums tiks atgriezts vai iznīcināts.Mēs ne nosūtīt paku un nauda arī netiek atmaksāta.

Lūdzu, atzīmējiet, deklarēto vērtību importēšanas muitas ja jums ir nepieciešams fiksētu vērtību, kad jūs veicat pasūtījumu.Bez zīmes, mēs parasti rāda detalizētu informāciju par auto daļu un rakstīt par zemāku deklarēto vērtību (apmēram 30% no reālās vērtības).

Par klientiem no Brazīlijas, lūdzu, piedāvāt mums CNPJ NĒ.vai CPF NR., lai gan attiecībā uz klientu, no Saūda Arābijas, krievijas Federācija, Baltkrievija, Irāna, Kirgizstānā, Kazahstānā, kolumbijā, Peru un Ukrainu, lūdzu, izvēlieties kuģniecības veids EMS.Jebkuru problēmu, par muitošanas ir jūsu atbildība.Par dažām valstīm, kuras ir gandrīz skaidrs, muitas, lūdzu, interesējieties savu muitas maksājumiem pirms un kārtību.

Izsekošanas numuru tiks nosūtīta pircējam pēc tam, kad iepakojums ir izvesti.Ja jūs vēlaties, lai apdrošināšanas, lūdzu, pievienojiet to uz kopējo summu.Mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem dēļ, kas radušās saistībā ar neapdrošinātu transportlīdzekļu pārvadājumiem (piemēram, Bojājumi, Nozagts vai Pazaudēts ceļā.Lūdzu, atveriet paketi aci pret aci ar express cilvēks un pārbaudiet vienumus, vai visi ir ārpus labā stāvoklī, lai izvairītos no bojājumiem.Ja jums atrast nopietnus bojājumus, un nevar izmantot to,lūdzu atsakās to parakstīt un veikt attēlu kā pierādījumu.Ja jūs pierakstīties un saņemt kaitējumu priekšmetus, mūsu pusē nevar iegūt sūdzēties, DHL, vai EMS un nav atbildīgs par šo zaudējumu ).

Atgriezties & kompensācijas politiku:

Nē atgriešanos tiks pieņemts, izņemot attiecībā uz ražotāja defektiem.Ja prece ir bojāta vai nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preces.Lūdzu, sniedziet mums ar digitālo fotogrāfiju jūsu objektu jebkurā sūdzība par mums, lai veiktu izmeklēšanu.Atgriezties postenī, ir jābūt pilnīgi jauns nosacījums, kas nozīmē, ka tā nekad nav uzstādītas un uzglabāt oriģinālajā iepakojumā.Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta atpakaļ gadījumā.Pircējam jāmaksā par kuģniecības un pārkraušanas izmaksas, kas vēlreiz atkārtotu kuģa pozīcija (- s), izņemot kļūdāmies ar pircēja adresi.

Garantijas un tehnisko Apkopi: Mēs piedāvājam 12 mēnešiem, tehniskās apkopes garantijas, tas ir, preces var uzturēt par pirmo gadu.

Pircēji ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas objektus. ( Vairumā gadījumu, pircējs būs tikai, lai atgrieztu problēma sastāvdaļas, nevis visu paketi.).

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu (pārdevēja) atgriezties adresi, un rakstīt "dāvana", par piegādes detaļām lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Feedback:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums.Negatīvās atsauksmes vai zemu DSR nav atrisināt visas pamata problēmas.Ja jums ir problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu pirmais un dod mums iespēju pamatoti labot saprātīgā laikā.Mēs cenšamies sniegt atbildi ASAP, un mēs vienmēr esam gatavi darba lietas.

Tagi: caterpillar, ac auto, ac kompresors sd7h15, caterpillar turbo, gaisa kondicionēšanas kompresors, sanden, turbo, jcb, ac kompresors, caterpillar sūknis, 10s15c
Objektu Platums 20cm
Objekta Garumu 20cm
Oem 447260-8391 GP-259-7243 178-5545 245-7779 305-0324 259-7243
Automašīnas marka Kaķis 330C Caterpillar ekskavatoru
Postenis Augstums 32cm
Postenis Svars 2kg
Ietver Sajūgs Centrs, Trīšu, Spoļu, Ņemot
Veids par DENSO 10S17C magnētiskā sajūga trīsi montāža
Modeļa Nosaukums INTL-CL676
Zīmola Nosaukums INTL AC DAĻAS
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Vienuma Tips A/C Kompresors & Sajūgs
Materiāla Tips Alumīnija

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti