Izpārdošana

€477.90

€519.45

Veiktspējas LCD Pasažieru Displejs-2020 S550 Ford Mustang GT EcoBoost un Shelby GT350 Dash Paneļu Ekrāna AUTOSONUS

Pievienot atsauksmi

Veiktspējas LCD Pasažieru Displejs 2015-2020 Ford Mustang V6, GT, EcoBoost un Shelby GT350 S550 Dash Paneļu Ekrāna Melna/ar Oglekļa Šķiedras Izskatās Versiju AUTOSONUS

Viens no lielākajiem priekiem par braukšanas jebkuru Mustang ir uztraukums par passsenger seju.Tad dod viņiem to lasīt no tiesības priekšā no tiem ir nenovērtējama!!Autosonus piedāvā s550 īpašniekiem iespēju instalēt sensacionālo pasažieru displejs.Šī pēcpārdošanas LCD displejs, kas ir uzstādīta uz pasažiera pusē pie paneļa, der visiem 2015-2020 kreisās puses disks(LHD) Ford Mustangs (stūre kreisajā pusē).Tas ļauj priekšējā pasažiera piedalīties vairāk par ceļojumiem un nodrošina piekļuvi vairākām transportlīdzekļu parametrus, kas parasti ir pieejams tikai vadītājs.Nav šaubu, ka tas touch-pogu displejs nodrošina luksusa iezīme zvēru un uzlabo pieredzi pasažieru!Kreisajā pusē ekrāna ir paslēpta touch poga, kas ļauj ritināt ekrānu, kas parādītu veiktspējas skaitītājiem, piemēram, ceļu satiksmes ātrumam un RPM.Turiet nospiestu slēptās touch pogu, lai pārslēgtos pasažieru display.Ātri nospiediet pogu, lai pārslēgtos no viena ekrāna uz citu.Dalīsimies ar prieku un jautrību, braucot uz savu pasažieri!

Funkcijas

- OEM Izskatu - Multi-Funkciju Digitālā Pasažieru LCD Displejs - Reāllaika Sistēmas Uzraudzību par darbības datu, ieskaitot Ātrumu, Griezes momentu, Jaudu un Zs, utt. - Plug-and-Play Instalācija: LCD Displeja tiks pieslēgts BCM savienotājs blakus pasažiera pusē footwell. - Tieša Nomaiņa: Aizstāt Rūpnīcas Pasažieru Dash Apdares nevainojami.Tas nav pretrunā ar drošības spilveni. - Apdare: Matēts Melns vai Hydro Tuvās Oglekļa Šķiedras - Der visiem Kreisās Puses Disks (LHD) 2015-2020 Ford Mustangs V6, Ecoboost, GT, un GT350.

Piezīme:

8,250 RPM redline versija nāk ar "GT350" starta ekrānu.Kamēr citas versijas nāk ar poniju startēšanas ekrānu.Lūdzu, norādiet jūsu vārdu, uzvārdu un pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, pirms jūs maksājat.Attēli un video par šo lapu ir tikai demonstrēšanas nolūkā.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Transportlīdzekļa Furnitūru

Der visiem Kreisās Puses Disks (LHD) 2015-2020 Ford Mustangs V6, Ecoboost, GT, un GT350. Mums ir angļu Vienības versiju un Metriskās Vienības versija LCD displejs.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums izvēlēties pareizo versiju jūsu Mustangs.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu, ka šī daļa atbilst jūsu Mustang, ja jums ir kādas šaubas.

Uzstādīšana

Skenēt QR kodu uz lodziņa, lai saņemtu uzstādīšanas video.Profesionālās veikals instalēšanas ir ļoti ieteicams!!

Biežāk UZDOTIE jautājumi

- Cik viegli tas ir, lai instalētu? - Mazāk nekā 1 stundu, lai instalētu, plug and play.Skenēt QR kodu uz lodziņa, lai saņemtu to, Kā-to video. - Vai tas ietekmē drošības spilvens ieviešanu? - Drošības spilvens ir izvietota augšpusē dash.Tas neietekmē to. - Kā es varu mainīt KM/H ar MPH? - KM/H, JŪDZES ir dažādas versijas.Lūdzu, izvēlieties KM/H vai MPH, ja jums vietu secībā. - Ja es būtu uzzīmēt to citu krāsu, būs skārienjutīgo pogu joprojām strādā? - Jā, tas joprojām strādā.

Piegādes Laiks

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Mēs izmantojam DHL, lai kuģis ar šo objektu, un tas var saņemt nedēļas laikā, normālos apstākļos.Bet kā pircējs, jūs būtu informēti par iespējamo kavēšanās no muitas kontroles un COVID-19.

Pircēja Atbildība

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai samazinātu risku par muitas nodokļiem.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Paldies jūsu uzņēmumam!

Klientu apmierinātība ir mūsu prioritāte!Ja jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs jums būs vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem varētu būt.

Tagi: mustang blue, a1502 ekrāns, aun lcd displejs, centrs paneļa, g63, lcd displejs, mustang, miglas mustang gt, svārki mg3, ford mondeo
Objektu Platums 10cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Preces nosaukums Veiktspējas Pasažieru Displejs
stāvoklis Jauns
Materiāla Tips Plastmasas+LCD Displejs
Postenis Svars 400g
Objekta Garumu 55cm
redline 6,500/7,400/8250 APGR. / min.
mērīšana Angļu Vienības vai Metriskās Vienības
Postenis Augstums 6cm
Izvietošana Transportlīdzeklī Pasažieru Dash Apdares
Spilgtums Sinhronizācija ar automašīnu sistēmu
Apdare Melns vai Oglekļa Šķiedras Izskatās
Uzstādīšana Plug and Play Uzstādīšanas
Valodas angļu
Transportlīdzeklis Par 2015-2020 Mustang (Kreisās Puses Disks)
Īpašas Pazīmes Reālā Laika Displejs Veiktspējas Datu
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
darba temperatūra -20 līdz 80 °C
Zīmola Nosaukums AUTOSONUS
Garantijas laiks 1 Gads

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti