Izpārdošana

€13.86

€18.72

Tetovējums Pārsējs Roll - EMALLA 6" x 10 Pagalmā Tetovējums Filmu Apkope Aizsardzības Ūdensizturīgs,Tetovējums Kopšana Produkta Sākotnējās Dziedēt

Pievienot atsauksmi

Produkta apraksts

EMALLA 6" x 10 Pagalmā Tetovējums Filmu Apkope Aizsardzības Ūdensizturīgs Tetovējums Pārsēji Skaidru Līmi Antibakteriālas Apsējs Tetovējums Piegādēm

Kādas pazīmes par ūdensizturīgs tetovējums pārsēji?

♦Zīmols : EMALLA

♦Materiāls : Tetovējumu uzlīmes remonts

♦Vienība : 15CM*10M Aizsardzības Elpojošs Tetovējums Pārsējs

♦Stāvoklis :100% Pavisam Jaunu

♦Krāsa : Kā attēlu

♦Iepakojumā:1 kārba Tetovējums filmu pēc aprūpes

TAS IR JAUNS IERAŠANĀS Tetovējums Filmu Kopšanai,kas ir augstas labas kvalitātes ar mūsu yuelong tetovējums piegādes top pārdošanas Tetovējums Filmu Apkope.

tas arī cheper un augstu kvalitāti ,esat laipni gaidīti!!!Par produktu 【AUGSTAS CAURLAIDĪBAS] aicina: Tas ļauj ādai elpot dabiski,un izdalīt ūdeni,gaisu un sviedriem,un arī samazinātu iespēju, ka infekcija.Filma ir augsta conformable un paplašināms, lai palielinātu pacientu, jo tās forma un tās unikālo akrila līmi. 【DROŠAS] aicina šķīdinātāju akrila līmi var samazināt bojājumu uz ādas ,tas ir īpaši piemērots pieturās ilgu laiku uz ādas.Var palikt savā vietā līdz pat 7 dienām 【MĪKSTS UN ĒRTS] aicina :Sastāv no PET pamatni ,PU plēve ,medicīnas spiediena jūtīgu līmi un release grāmata.Mīkstu, elastīgu neaustu poliestera materiāls pielāgojas arī ķermeņa kontūras .Vieglāks un plānāks šķiedras uzliku var pacientiem justies ērti,bez izraisa sašaurinātas vai sastrēgumu 【BRĪVI SAGRIEŽ UN VIEGLI PĪLINGS] aicina To var samazināt brīvi saskaņā ar izmēru, kas jums patīk, vienkārši un ērti.Priekšā pieņem 1cm*1cm kvadrātveida režģa dizains un nāk ar S-cut dizains, viegls pīlings. 【PLAŠA LIETOJUMA] aicina:Plaši izmantoti medicīnisko pārsēju fiksēšanai ,kanulu fiksācija, ģipša nosaka abd bedsore novēršanu utt.Tas ir viegli izmantot.

Kāpēc izvēlēties mūsu Yuelong tetovējums dziedināšanas pārsējs?

♦Labu gaisa caurlaidību,Hipoalerģiska.Nepieļautu infekcijas baktērijas.

♦24 stundas, lai palielinātu skābekļa absorbcijas,Ātri veido aizsargājošu plēvi.

♦Aizsargā virsmu no tetovējums,Novērstu ārējos baktērijas ievadiet tetovējums brūces.

♦Elastīga un conformable.Parasti izmanto 3 dienas, Ūdensizturīgs.Izmantot katru ģipša tikai vienu reizi

Kā izmantot tetovējums kopšana filmu?

♦Lietošanas laiks galu galā ir tetovējums pēc.Modelis izmērs var būt patvaļīgi samazināt, Tas ir ieteicams, lai remonts četrām pusēm var ievietot vairāk nekā tetovējums daļas 1 cm, lai labāk aizsargātu tetovējums daļas.

♦Laminēšana metode ir vienkārša,tetovējums filma ir 3 slāņi,metāllūžņu pirmais slānis un nodot otro slāni uz virsmas ādas, un pēc tam noplēst augšējā kārta ir Ok.

♦Pirmo post: Tetovējums pēc tīrīšanas labs brūces, Ielīmējiet aizsardzības ielīmējiet pēc 2-3 stundām, Atvērts noslaucīt asinis, audu šķidruma sakopt brūces

♦Otrajā pastu: pirmo post norautas pēc tīrīšanas brūces, Un pēc tam atkārtoti ievietojis otrajā pastas, trīs dienas vai tamlīdzīgi, Bet ne vairāk kā nedēļu.

Silts Tips: Izmērs: Salīdzinātu sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3CM differsdue, lai manuāla mērīšana,pls saprast šo, paldies.Krāsa: Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: tetovējums pagaidu ūdensizturīgs, kāju pedālis tetovējums, jaundzimušo fotogrāfiju poser, tetovējums pārsējs, zelta vizlas pulveris, sveķu sax, tetovējums ūdensizturīgs, valdes sata, auduma pārsējs roll, tetovējumu uzlīmes
Microblading accesories Tattoo Piederumi
Tetovējums piegādēm pastāvīgais grims rīki
Tetovējums accesories Maquiagem
tary tetovējums piegādēm
grims Pastāvīgs
tetovējums Komplektu tetovējums maquina
Veids Tetovējums accesories
Zīmola Nosaukums VEDDIN
Microblading tetovējums daļas
Pīrsings Instrumenti tetovējums acessorios
Materiāls Tetovējumu uzlīmes remonts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Type2 Pastāvīgais grims accesories
Modeļa Numurs TA-1111B

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti