Izpārdošana

€8.41

€8.59

Jucaili printera Tīrīšanas irbulīti xp600/dx4/dx5/dx7/5113/4720 vadītājs Allwin Mimaki Mutoh printeri eco šķīdinātāju tintes otiņu 13cm

Pievienot atsauksmi

Jucaili printera Tīrīšanas irbulīti xp600/dx4/dx5/dx7/5113/4720 vadītājs Allwin Mimaki Mutoh printeri eco šķīdinātāju tintes otiņu 13cm

50 GAB/iepak

Piezīme:

1.Visi attēli tiek uzņemti ar actural parauga.

2.Ja jūs nevarat atrast printera rezerves daļas jūs vēlaties, mūsu veikalā,lūdzu, sazinieties ar mums vai atstāj ziņu pie mums,mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

3.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams,paldies!

Iepakošanas detaļas :

Iekšējais Iepakojums : Caurspīdīgas plastmasas maisiņā

Outter pakete : Drošības pildīta ar karikatūra kaste

Sūtījumu:

1. Pēc tam, kad jūs maksājat, pasūtījums tiks nosūtīta 24 stundu laikā.

2. Pirms pirkšanas, pārliecinieties, vai izstrādājuma modelis ir tas, ko vēlaties, ja jums ir kādi jautājumi par produktu, kas laipni lūdzam jautāt.

3. Lūdzu, lūdzu pārbaudiet kuģniecības veidā, pirms jūs veicat pasūtījumu, mēģināt iegūt labāku sūtījumam, kā jums patīk.

4. Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, DHL , EMS un citas metodes, kas nav bezmaksas, bet var baudīt ļoti labu atlaidi.Sazinieties ar mums, pirms jūs piedāvājumus, ja jūs vēlaties saņemt ātra piegāde.

Tagi: dubultā xp600 printhead, dx5, epson dx7 printhead, izpūtēju xp600, zaļā mutoh, dx5 printhead, g1 pārveidot, klp dx4, sensors mimaki jv33, grīdas mop
Zīmola Nosaukums JUCAILI
piemērots galvas Visa veida galvas
Funkcijas Tīrīšana
Printera tips tintes printeri
Modeļa Numurs tintes otiņu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti