Izpārdošana

€3.98

1 Iestatiet Replacemen Vējstikla Motociklu Gumijas Grommets Par Heritage Softail Classic (EFI) FLSTC 07-17 Windschild Buchses

Pievienot atsauksmi

Produkta Dati:

Stāvoklis: Aftermarket 100% Brand New

Krāsa:Melna 

Augstas klases kvalitātes un ļoti izturīgs

Nav instalēt instrukcijas, nav jāmaina

materiāls:POM,

Stils:CNC

Iekšējais diametrs :8mm

Ārējais diametrs :25mm

Aizstāj Harley Daļas# 67621-94

Aizstāj Harley Daļas# 2320-0102

Uzstādīt: h a r l e y )

2007 - 2017 Heritage Softail Classic (EFI) FLSTC

2000 - 2006 Heritage Softail Classic FLSTC

2001 - 2006 Heritage Softail Classic Injicē FLSTC-I

2007 - 2017 Ceļu Karalis (EFI) FLHR

1994. - 2006. g Road King - FLHR

2007. - 2013. gadam Road King Classic (EFI) FLHRC

1998 - 2006 Road King Classic Injicē FLHRCI

Paketē Iekļauts :

1 komplekts :4 gab., 2 kopā :8 gab 4 set :16 gab

Visi produkti ir jauns un labs iepakojums.Saņemt Pazemināja ir paredzēti, lai sniegtu lielisku klientu apkalpošanas, kā arī lielu zemas cenas.Ja jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība ar objektu, tad, lūdzu sazinieties ar mums.PIEZĪME:Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Sūtījumu

Mēs kuģis visu, lai 48 stundu laikā!

Prece tiks izvesti 48 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Dizainadienas.lv ir pareizs.Ja jūs vēlaties mainīt adresi,Lūdzu, dodiet mums ziņu uzreiz, jūs veicat maksājumu.

Ķemmēšana sūtījumu, nav atļauta.

----Ar Aviopastu: Parasti, par 21-28 darba dienu laikā, lai ASV ; 25-30 darba dienu laikā, lai LIELBRITĀNIJA, AUSTRĀLIJA, Amerika, Rietumu Eiropa, Āzija.

----Piegāde uz pārējās pasaules parasti aizņem no 21-35 darba dienas,dažkārt ilgst 30-45 darba dienas vai vairāk.

---- Varam arī kuģa objektu, izmantojot eksprespasta pakalpojumu, piemēram, DHL, EMS, ja jūs esat gatavi maksāt kuģniecības maksas.Zināt sīkāk, lūdzu, sazinieties ar mums ar e-pastu.

Atgriešanās

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 45 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Mēs priecātos, ja jūs mūs atstāt pozitīvu atsauksmi.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu,lūdzu, atstājiet mums, piecu zvaigžņu vērtējumu,jo pozitīvas atsauksmes, un piecu zvaigžņu vērtējumu ir tas, ko mēs cenšamies, lai.Ja jūs neesat apmierināti ar jūsu iepirkšanās pieredzi,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nolemjat atstāt neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti,mēs willdo mūsu spēkos, lai atrisinātu šo problēmu, cik drīz vien iespējams.Liels Paldies!!!

Tagi: harley vējstikla, efi degvielas sūknis, custom motociklu vējstikla, davidson harley, harley davidson electra glide ultra classic, flstn, Motociklu vējstikla, moto priekšējā stikla, vējstikla, moto harley softail
Materiāla Tips POM
Objektu Platums 00inch
Motobike Padarīt Harley-Davidson
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Nosaukums AFH-044
Postenis Augstums 00inch
Zīmola Nosaukums GIDIBII
Vienuma Tips Priekšējie Stikli/Vēja Deflektori
Objekta Garumu 00inch
Postenis Svars 0.05kg

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti