Izpārdošana

€4.26

€4.89

Zem Galda Austiņu Stāvēt Spēļu Austiņas Pakaramais Universālā Metāla Austiņu Turētājs Āķis ar Regulējams Skavu Austiņas, Somas

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Viegli Uzstādīt: austiņu pakaramais zem galda ir paredzēti, ar skrūvējamu rokturi.Maksimālais biezums tabula ir par 50mm/1.97 gadā.Nekādi citi instrumenti ir vajadzīgi.Vienkārši noregulēt un izlabot atbilstoši biezums galda.To var viegli atinstalēt, ja tas nav nepieciešams un būs neatstāj nekādas pēdas uz darbvirsmas.

2、Izturīga Konstrukcija: austiņas pakaramais ir universāls, un šis metāla austiņu turētājs var izturēt 8 kg svara, tas ne tikai var pakārt austiņas, bet arī tas var nest somas, lietussargi, drēbes, utt.Un tā tiek plaši izmantota.

3、naudas Sodu Kuģiem: āķiem un klipi par austiņu pakaramais ir izgatavots no silikona spilventiņu, kas ir neslīdoša un nav viegli ieskrāpēt savu stuff un galda.Āķi ir izliektas un ir vairāk piemērots jūsu vienumus.

4、Izturīgs Dizains: piekare ir redzamas vispārējo austiņas rāmis āķi ir izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāla, un tā ir anodēta, nodiluma izturīga, izturīga, stabila un nav viegli vecuma.

5、Viegls Dizains: Šī locīšanas pakaramā funkcijas, atlokāmas dizains, kas ir mazāks par plaukstu, kad salocīts, un tas nav aizņem vietu, padarot jūsu galda, vairāk sakopta.

Specifikācijas:

Produkta Nosaukums: Austiņu Uzglabāšanas Pakaramais

Produkta izmērs: aptuveni 123*30*83mm/4.84*1.18*3.27 jo

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Krāsa: melna / sudraba

Produkta svars: apmēram 180g

Izturēt svars: aptuveni 8 kg

Iepakojuma Saraksts:

1*Austiņu Pakaramais

1*Lietotāja Rokasgrāmata

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: galda reizes, avantree austiņas turētājs, tukša pc spēļu gadījumā, tv monitor stand, headphon stāvēt, headphon turētājs, austiņu plaukts, fones sem fio, spēļu austiņas austiņas, izliektās austiņas stāvēt
Type2 Alumīnija Sakausējuma
Vienuma Tips Austiņu Stāvēt
Iepakojums
Izmērs 0
type4 Spēļu Austiņas Pakaramais
type5 Universāls Metāla Austiņu Turētājs
Veids Ar Regulējams Skavu
Type3 Zem Galda Austiņu Stāvēt
Materiāls Metāla
Modeļa Numurs 0
Atbalsts Piliens Piegādes / Vairumtirdzniecības

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti