Izpārdošana

€110.12

€119.69

Pure sine wave power inverter automātiskās identifikācijas spriegums 12V 24v 36v 48v 60v 3500W 4500W 6000W 7500w plates

Pievienot atsauksmi

Šādu funkciju parametru iestatīšanai diska panelis šādi:

Sērijas numurs Džemperis nosaukums Pakāpes Iestatījumu instrukcijas 1 FRQSELO JP1, Kad JP1 ir shorted, izvēlieties 60Hz izejas JP5, Kad JP5 ir shorted, izvēlieties 50Hz jauda 2 SST JP2 Ļautu 3 sekundes, soft start funkcija, kad JP2 ir shorted JP6 izslēgtu soft start funkcija, kad JP6 ir shorted 3 DT0 JP3

Kad JP7 un JP8 ir īssavienojums tajā pašā laikā: dead laiks ir 300ns

Kad JP3 un JP8 ir īssavienojums tajā pašā laikā: dead laiks ir 500ns

Kad JP4 un JP7 ir īssavienojums tajā pašā laikā: dead laiks ir 1.0 mums

Kad JP3 un JP4 ir īssavienojums tajā pašā laikā: dead laiks ir 1,5 mums JP7 4 DT1 JP4 JP8

Noklusējuma iestatījums džemperis valde ir JP5 JP2 JP7 JP8 īssavienojumu.Attiecīgā funkcija ir izejas frekvence 50Hz 3 sekundes, soft start.Mirušo laiks ir 300ns.Lietotāji var mainīt iestatījumus atbilstoši savām prasībām.

Pircējiem jābūt uzmanīgiem.Funkciju izvēles jumper par šo draiveris valdes nedrīkst shorted vienlaikus saskaņā ar to pašu funkciju.Tas ir viegli radīt mazo kuģa bojājumus.Piemēram, JP1 nevar shorted uz JP5, tajā pašā laikā.

LED gaismas signālu norāde uz diska mazo kuģa ir šādi:

Ja produkts ir normāli: gaisma ir ilgi

Produkta atklāti pārstrāvas: gaismu pazibēja 2 reizes, un gaisma bija izslēgta, nospiediet un 2 sekundes turiet.

Produkta atklāj pārsprieguma: gaisma mirgo 3 reizes, un gaisma ir izslēgta, nospiediet un 2 sekundes turiet.

Produkta atklāj undervoltage: lampiņa mirgo 4 reizes un nodziest 2 sekundes.

Strāvas frekvences sine vilnis inverter mātesplati interfeisa apraksts:

1. Ventilators interfeiss: Šo saskarni izmanto dzesēšanas ventilatoru.Kad temperatūra iekšpusē inverter vai temperatūra invertora galvenie valde ir pārāk augsta, dzesēšanas ventilators automātiski sākt, lai izkliedētu siltumu.Kad temperatūra iekšpusē inverter vai temperatūra invertora galvenie valdes nokrīt līdz normālai temperatūrai, dzesēšanas ventilators Automātiski izslēdzas.

2. Slēdzis interfeiss: slēdzis interfeiss ir divi vadi.Kad divi vadi ir atvienots, inverter ir gaidīšanas valsts. (Brīdī, kad indikators ir sarkans).Shorting divi vadi no šī saskarne ir inverter starta.Statusa indikators deg zaļā krāsā šajā laikā) invertora ir normāls 220V izejas spriegumu.

3.220 V sprieguma atsauksmes saskarne: divi vadi no šī saskarne būtu saistīts ar inverter jauda 220V AC.Tas ir ērti, lai stabilizētu invertora izejas spriegums.Ja tas nav saistīts, nav sprieguma regulēšana.Lūdzu, pārliecinieties, lai savienotu šo vadu.

4. Divu krāsu indikators: ja tā ir sarkana, tas ir gaidīšanas statusa indikators.Kad tas ir zaļš, tas ir statusa indikācijas.

Šī padome ir šādi darbības rādītāji:

1. Tas invertoru vadītāja kuģa ir automātiski stabilu izejas spriegumu funkciju.Bateriju zem sprieguma.Baterijas pārsprieguma.Slodze, pārslodzes, salīdzinot ar pašreizējo īssavienojumu aizsardzība.Produkta pārkaršanas aizsardzību.

2. Izejas viļņu forma ir tīra sine wave.Jauda ir pietiekama.Momentānā slodze ir spēcīga.Barošanas sāk ātri.Ilgtermiņa darbs ir zemas temperatūras paaugstināšanos.Tā nav iejaukšanās, lai elektroierīces.Tā ir ideāla invertora barošanas mājas un rūpnieciskai izmantošanai un entuziastiem.

3. Augstas konversijas efektivitāti un stabilu izejas spriegumu drift

4. Bez slodzes strāva ir maza.Bez slodzes strāva ir mazāk nekā 200MA

5.220 V invertora izejas spriegums līmeni var noregulēt

Strāvas frekvences sine vilnis inverter mātesplati funkciju apraksts:

1. Akumulatora spriegums zema sprieguma aizsardzība:

Kad baterijas spriegums ir zemāks par 10.5 V uz bloka, invertoru tiks izslēgts invertora izejas (nav AC sprieguma izeja šajā laikā) un invertora ir gaidīšanas režīmā.

2. Akumulatora spriegums pārsprieguma aizsardzība:

Kad baterijas spriegums ir augstāks nekā 16V uz vienu bloku, inverter būs arī izslēgt invertora izejas.Ievadiet gaidīšanas režīmā.

3. Invertora ir automātiski, sākās pēc tam, kad akumulatora spriegums atgriežas normas robežās:

Kad baterijas spriegums ir pārāk zems.Kad baterijas spriegums ir uzlādēts līdz 12V uz akumulatora, invertoru tiks automātiski startēt un izejas AC 220V spriegumu, lai apgādāt ar enerģiju slodzes.Kad baterijas spriegums ir pārāk augsts, pārsprieguma aizsardzības funkcija tiek sākta, lai aizsargātu.Invertora ir gaidīšanas režīmā.Ja akumulatora spriegums atgriežas zem 15 voltos uz akumulatora spriegums, invertoru tiks automātiski palaist uz augšu un izejas 220 VAC, lai apgādāt ar enerģiju slodzes.

4. Temperatūras kontroles fanu un vairāk nekā temperatūras aizsardzība:

Ja invertora strādā normāli, ventilators negriežas.Ja temperatūra ir pārāk augsta, ventilators darbojas automātiski.Kad temperatūra pazeminās, ventilators apstājas automātiski.Kad ventilators ir bojāts.Pēc tam, kad temperatūra ir pārāk augsta, invertoru tiks izslēgts invertoru.Gaidīšanas režīmā.Kad temperatūra pazeminās, invertoru tiek startēta automātiski.Izejas AC.

5. Sprieguma slodzi trieciena aizsardzība:

Invertora ir reālā laika hardware-ar-viļņu strāvu ierobežot aizsardzību.Tas arī ir programmatūras kavēšanās (400mS) short-circuit protection plus strāvas frekvences pārveidotāju izolācijai.Tas uzlabo produkta ietekmi pretestības un ilgtermiņa pilnas slodzes izturība.

6. Automātiskā sprieguma regulēšanas funkcija:

Ja aizmugurējie posmā palielina vai samazina slodzes strāvas, invertoru vadītāja valde nosaka izmaiņu sprieguma parametru ķēdes jebkurā laikā.Saskaņā ar sprieguma svārstības diapazons, vadīt valdes diska signāla lielums ir pielāgotas, lai nodrošinātu, ka inverter jauda 220V spriegums ir stabils.

7. Īssavienojuma aizsardzība: Ja slodze uz slodzes pusē pārveidotājs ir īssavienojums, ja īsslēguma strāva pārsniedz noteiktu vērtību, šī shēma tiks izslēgts invertora izejas.

Tagi: vatu pārveidotājs 48v, power inverter alternatīvas, 12v uz 220v invertcukuru, aiyima pure sine wave power inverter, valdes pure sine, microtek pārveidotāja plates, invertcukuru, tīra sine, pure sine wave inverter board pabeigt, eiropas invertor, tīra deguna blakusdobumu inverter mājas
Veids DC/AC Pārveidotāji
Izmērs Length 230mm width 125mm height 75mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkcijas Veids Citi
Izejas Frekvence 50Hz, 60Hz
Izejas Strāva 0
Izejas Jauda 1 - 200KW
Svars 1.2KG
Modeļa Numurs 24v3500w

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti