Izpārdošana

€4.36

€4.85

ZVS spoles barošanas Tesla spoles barošanas Indukcijas valdes apkures modulis augstsprieguma ģeneratoru drive valde

Pievienot atsauksmi

Izsoles Sadaļa būs šeit!

produkta apraksts:

Šis draiveris valdei ir šādas funkcijas:

1. Izgatavots no militārās pakāpes 1.6 MM double-sided fiberglass valdes

2. Izmantojot rūpnieciski izstrādāta lielo induktori, parametrus, kas ir saskaņotas un sniegums ir stabilāks (30MM lielu magnētisko gredzenu, izmantojot 1.2 MM tīra vara stieples)

3. Visi rezistori izmantot piecu gredzenu saspringts rezistori (piecu gredzenu precizitātes rezistori ir neliela kļūda un darba stabilāki)

4. Pašreizējā apakšā plate ir galvenokārt konservus (var izmantot indukcijas karsēšanas.Parasti, lai ietaupītu izmaksas, vispārējās uzņēmējdarbības var darīt tikai augstsprieguma pakete disku, neatverot logu.Reiz izmanto indukcijas sildīšanas, tas degs ārā, jo vara ir gaisma.Salīdzinot ar pašreizējo nav pietiekami

5. Parasti, tas ir aprīkots ar 12-30V DC strāvas padeve.Pašreizējās vajadzības, ir vairāk nekā 10A.Jo vadītāja valdes darbu Nulles Sprieguma Komutācijas, viņa efektivitāte ir visaugstākā.Citi autovadītāji nevar izmantot.Salīdzinājumam, jo lielāks spriegums, jo lielāks loks ir sagatavots (es personīgi testu, ka 27V/15A pārslēdzama strāvas padeve var pull loka virs 80 MM, būtībā nav siltuma), un to var izmantot arī uz indukcijas sildīšanas vai dzesēšanas.Tas ir arī augstāks spriegums, jo ātrāk apkure.Tajā pašā laikā, jo vairāk siltuma, tas ir ieteicams, ka diametrs apsildāmi cietu objektu nepārsniedz 2/3 no spoles.

Jūsu postenis apraksts tiks ievietots šeit.Jūs varat izmantot HTML, ja vēlaties.Fonta veidu, stilu un krāsu, ir iepriekš noteikts, bet to var pārrakstīt uz postenis apraksts loga.Objektu aprakstus var tik ilgi, cik jūs vēlaties, kā veidnes, resize, lai atbilstu garums savu aprakstu.

Jūsu Maksājumu Informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Maksājumu sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Maksājuma Detaļas, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Piegādes Informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Kuģniecības sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Piegāde Informāciju, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Jūsu Pārdošanas Noteikumi tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Pārdošanas Noteikumus sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Pārdošanas nosacījumus, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Jūsu Par Mums informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Par Asv sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Par Mums informāciju, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Jūsu Sazinieties ar Mums informācija tiks ievietota šeit.Jūs varat izveidot Sazinieties ar Mums sadaļā kā daļa no Pārdevēja Informāciju no Pārdevēja datu lapu saskaņā Cilnes Profili.Pēc radot pārdevēja datus, jūs varat izvēlēties to iekļaut savā sarakstā uz lister lapu, nākamā veidnes atlase.Ja jums nav Sazināties ar Mums informāciju, šajā sadaļā tiks izņemta no veidnes.

Tagi: 3 modelis, 1200v kondensators, ih indukcijas sildītājs, zvs mini, tesla coil ģeneratora elektriskā, loka augstsprieguma, flīžu, van de grāfa ģenerators strādā, spole vape, tesla coil mūziku, 12
MPN Anti Static Vadu
UPC Neattiecas
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Modelis Anti Static Vadu
stāvoklis Jauns
Veids Sprieguma Regulators

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti