Izpārdošana

€21.04

€40.46

Super XHP100 Spēcīgākajiem LED Lukturīti, USB Uzlādējams LED Lukturītis XHP90 Taktiskais Lukturītis XHP50 Puses Lampa 18650 Flash Gaismas

Pievienot atsauksmi

70232 Karstā Pārdošanas

Pareizu darbību, kā arī lukturīša:

1: Nospiediet un turiet, par 1,5 sekundēm, lai ieslēgtu pirmo režīmu, augstu spilgtumu.

2: clicl, lai pārslēgtos citiem transporta veidiem: vidēja spilgtuma→ zema spilgtuma→ SOS režīmā.

3: Nospiediet 2 reizes ātri: Ieslēgt strobe režīms.Jebkurā režīmā, un pēc 8 sekundēm, 1 klikšķis tieši pie lukturīti. (Bez iet cauri visiem režīmiem)

Visjaudīgākais gaismas diodes zibspuldze, ko izmanto XLamp XHP100 LED, maksimālā jauda ir līdz 600,000 lm, XHP70.2 200000 lm, XHP50.2 100000 lm Izmantot 1 * 18650 vai 1 * 26650 uzlādējamo bateriju, ir daudz iespējas.Akumulatora kapacitāte displejs Teleskopiskie tālummaiņa ar datoru, USB, auto USB, USB lādētāja spraudni, uzlādējams kabatas lukturītis Micro USB 5V USB 2A izejas Var izmantot kā mobilais jauda banka, lai uzlādētu mobilo telefonu Asti uzbrukums āmuru, var salauzt windows Aizsardzības, aviācijas pakāpes alumīnija sakausējuma struktūra, spēcīgs un izturīgs, kas Atbilst IPX-6 militārās pakāpes anodizing attieksmi Ūdens izturīgs, var tikt izmantots nebaltām dienām, bet nevar būt iekritis ūdenī Piemērots darbs, medības, tūrisms, makšķerēšana, telšu un āra aktivitāšu, utml.Izturība samazināsies par 2 metriem

Produkta parametru Zīmols: paweinuo režīms: 5 režīmi Ķermeņa materiāls: alumīnija sakausējuma Lēcu materiāls: izliekta lēca Gaismas krāsa: balta Lādētājs: Micro usb Tālummaiņas režīms: mehāniskā teleskopiskie tālummaiņas Jauda: USB 5V 2A izejas (var izmantot mobilo jauda) Akumulatora brīdinājums: 100%, 75%, 50%, 25% (mirgo atgādinājums, kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems)

Par Krāsu Neatbilstība

1. Atšķirības krāsu, iespējams, tāpēc, ka ar kādu citu iemeslu dēļ, piemēram, krāsu atspulgu spogulī,Apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu, Lūdzu, sazinieties ar mums redzēt, ja atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Par Mums

1:Mēs pieņemam pasūtījuma dizains un sajauc vairumtirdzniecība,Mēs apsolām sniegt labākās kvalitātes produktus,labākās cenas un labāko servisu. 2:Mēs pastāvīgi uzsākt jaunu dizainu, kas atbilst starptautiskā tirgus standartiem.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai saņemtu papildu informāciju. 3:Profesionālā loģistikas iepakojuma, lai padarītu produktus drošāku transporta. 4:Ja jums ir jebkādas prasības uz iepakojuma, lūdzu, sazinieties ar mums, 5:Ja jums ir nepieciešama prece, steidzami, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, DHL, vai EMS un jāmaksā papildus piegāde.

Atgriešanās Politiku

1:Mēs garantējam, jūsu nulles riska pirkuma pieredze šeit. 2:Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, lai jūs,ja produkts ir kvalitātes problēma. 3:Ja jūs neapmierina kādi jautājumi par mūsu produktiem, papildus kvalitātes produktu, jūs vēlaties mainīt vienumus vai atgriešanās objektus.Jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes

1:Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums. 2:Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu, paldies jums tik daudz!! 3:Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu vai negativefeedback.Mēs tryour iespējamo, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!!

70284 Pick ypu, piemēram,

Tagi: lukturis, xhp100, lukturis jaudas, sofirn c8g 5000k, meklēt lāpu, manker mc13, sst20, astrolux mf01, laternas, sofirn sp36
Fokusa Garums Regulējams
Tālummaiņa
Krāsu Temperatūra 6000K-6500K
Korpusa Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Funkcijas Self Defense
Jauda 1* 18650 vai 1* 26650 uzlādējams akumulators
Modelis LED Krelles XHP90.2
Slēdzis Režīmu 5 Režīmi (augsta vidēja zema-SOS/ strobe)
Gaismas Avots LED Spuldzes
Lm Citi
Apgaismojuma Attālums > 500 metri
Ūdensizturīgs
Lādētājs Uzlādējams
krāsa melns
Atbalsta Reostats 5-8 failus
Zīmola Nosaukums paweinuo
Zibspuldzes Tips Kempings medību sprādziendrošas patruļa
Sertifikācija ce
Modeļa Numurs HS526X HS527X HS528X
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti