Izpārdošana

€24.62

€35.17

50 Pāru/Iestatīt Izlases Cute Dzīvnieku Opal Stud Auskari Sievietēm, Meitenēm, Bērniem, Modes Rotaslietas, Zelta Metālu Sakausējumu Ģeometriskā Auskaru Komplekts

Pievienot atsauksmi

Šis Produkts Nejauši Sajauc, Būs Atšķirīgs Ar Attēlu,Lūdzu, Zināt Pircējs!

1. Jūs varat izmantot kredītkartes.WebMoney.TT naudas pārvedumu.Western Union.Qiwi maku.Brazīlija Boleto.SOFORT Banku maksāt. 2. Visu maksājumu ar kredītkarti, ir jāpārbauda Dizainadienas.lv, tas prasīs 24 stundas. 3. Ja jūs izvēlaties Boleto maksājumu, tas parasti aizņem līdz 5 dienas pirms maksājumu ir veiksmīga. 4. Agrāk maksājumu ir agrāk nosūtīšanai!

1. Dārgie, mēs nosūtīsim priekšmetus, 3-10 dienu laikā(darba dienās), pēc maksājuma saņemšanas. 2. Parasti, mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar Pārdevēja piegādes metodi, bet tas būs update sekošanas informāciju 3-5 dienu laikā pēc preču piegādes, kā parasti, un jūs varat izsekot mājas lapā, lai detalizēti. 3. Jūs arī varat izvēlēties ātra piegāde metodi, piemēram, DHL, EMS,FEDFEX, TNT vai UPS , bet jums ir nepieciešams, lai samaksāt par kravas pārvadājumu.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznēm, 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu. 2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs jums dāvanu vai ATLAIDI par savu nākamo pasūtījumu. 3. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu. 4. Lūdzu, e-pastu mums befor, kas atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Tagi: opal filmu, komplekts sievietēm, v opāls, dice opāls, austiņas, violeta, 35 pāriem auskari, 500 pāriem auskari, kontroles p4, ūdens opāls, 80 pāriem auskari
Atpakaļ Atrast Push-atpakaļ
Auskari Tips Auskariem
Vienuma Tips Auskari
Metālu Tips cinka Sakausējums
Materiāls Opāls
Formas\raksts Dzīvnieku
Zīmola Nosaukums OATHYAN
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs AE0023
Stils Gudrs/Romantiska
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sods vai Modes Modes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti