Izpārdošana

€22.48

€24.98

9pcs Dārza Augu Instrumentu Komplekts Lāpstu, Grābekli Griešanas Sadzīves Rokas Instrumenti Daudzfunkciju Pārstādīt Rakšana, sniega Lāpstas Rīku Komplekts

Pievienot atsauksmi

9pcs Dārza Augu Instrumentu Komplekts Lāpstu, Grābekli Griešanas Sadzīves Rokas Instrumenti Daudzfunkciju Pārstādīt Rakšana, sniega Lāpstas Rīku Komplekts

Funkcijas: All-inclusive dārza aprīkojums : Dārza instrumentu komplekts sastāv no totalizatora instrumentu soma, pārstādīt rīku, rakšana cimdi , 25 oz miglotājs, weeder, lāpstu, dakšu, grābekli, un kuteris — Universālās dārza instrumentu komplekts sievietēm un vīriešiem.

Spēcīga & Izturīga : Izgatavots, izmantojot augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda, mūsu dārzā uzstādīt instruments, ar soma ir izturīga pret rūsu/koroziju, break-izturīgs, nāk ar ergonomiskiem KOKA ROKTURIEM, iezīmes optimālai svara, izrādās, ir viegli izmantot, un ir pārliecināts, ka pēdējo daudzu gadu aptuvenu izmantot.

Ērti un viegli uzglabāt :Dārza instrumentu komplekts nāk ar mašīnu mazgājami un multi-pocketed dubultā platums kokvilnas tote soma, kas padara to viegli pārvadāt/access/store rīki, kā nepieciešams.

Ideāla dāvana : Dārza rokas instrumenti kopums padara tikai lieliska dāvana visiem dārzkopības entuziasti Dzimšanas dienām, Jubilejām, Atvadu, Best Wishes, Pateicības, Ziemassvētki, Hanukkah, Jaunā Gada un vēl daudz VAIRĀK!

Atbilst visām jūsu dārza vajadzībām : Atbilst jūsu zaļā īkšķis cravings ar dārza instrumentu komplekts — tērēt laiku, kas apkopj savu skaisto dārzu, lai jūsu sirds saturu ar mūsu lieljaudas dārza instrumentu komplekts.

specifikācija:

100% brand new

Materiāls: augstas kvalitātes čuguna, alumīnija

Iepakojuma svars: 1100g

Iepakojuma Saturs:

9 GABALUS, DĀRZA INSTRUMENTU KOMPLEKTS*1

Tagi: daudzfunkcionāla lāpsta, dārza instrumentu komplekts, roku dārza instrumenti, dārza lāpsta, aizbildnis dārza instruments, multitool lāpstu, dārza rīku pakaramais, fredijs nazis cimdu, lauksaimniecības rīki pasaku dārzs, dārza krēslu komplekts
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Gabalu skaits 8
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids cimdi
Modeļa Numurs JB-314
Iepakojums soma

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti