Izpārdošana

€21.59

€33.21

Augstas Kvalitātes Liela Izmēra Vīriešu Ikdienas Apavi Karstā Pārdošanas Modes Red Ikdienas Apavi Vīriešiem Elpojošs Pavasara Rudens Gadījuma Vīriešiem Kurpes Melna

Pievienot atsauksmi

Izmērs standarta mūsu kurpes nav Eiropas izmērs standarta, un atšķiras no Eiropas izmēra.Lielums, kas atzīmēts uz kurpes ir nevis Eiropas izmēra.

Lūdzu, izvēlies, izmēri atbilstoši pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem ). (Nav izvēlēties izmēru atkarībā no jūsu valsts, parastais izmērs )

Pircēji rūpīgi izlasiet pēc lieluma piesardzības pasākumus.

Piesardzības pasākumi Izmērs standarta mūsu kurpes nav Eiropas izmērs standarta, un atšķiras no Eiropas izmēra.Lielums, kas atzīmēts uz kurpes ir Ķīniešu izmēru un netiks atzīmēti ar Eiropas izmērs.Lūdzu, izlasiet Ķīnas izmēru un Eiropas lielumu par detaļu lapu uzmanīgi, Lūdzu atšķirt Ķīniešu izmēru un Eiropas izmērs.Lūdzu, izvēlieties izmēru saskaņā ar pēdas garumu (no papēža līdz pirkstiem).Lūdzu, nav izvēlēties izmēru, pamatojoties uz regulāru izmēru jūsu valstī/reģionā.Dažādās valstīs ir dažāda lieluma standartu.Ja jūsu pēda ir platāka vai biezāka, lūdzu, izvēlēties Vienu izmēru lielāks.Lai izvēlētos vispiemērotāko izmēru priekš jums,labākais veids ir, ka jūs man pateikt savu pēdu garumā,un tad es izvēlos lielumu par jums! (var pievienot arī piezīmes par pasūtījuma, pasakiet man savu kāju garums ) Piemēram, Izmērs 9.5(27cm). 27CM ir kāju garums tikai.Kāju garums ≠ zolīte garums ≠ zole garumā.

Izmērs standarta mūsu kurpes nav Eiropas izmērs standarta, un atšķiras no Eiropas izmēra.Lūdzu, izvēlies, izmēri atbilstoši pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem ). (Nav izvēlēties izmēru atkarībā no jūsu valsts, parastais izmērs )

Tagi: vīriešu vasaras kurpes, ādas vīriešu kurpes, sarkanā sneaker, vīrieši sneaker, sliņķis sarkana, kleita vīriešiem kurpes, vīriešiem kurpes, balts, cilvēks, apavu, ikdienas apavu, sarkano dibenu vīriešiem
Modeļa Numurs MC677
Vienuma Tips ikdienas apavi
Sezona Pavasara/Rudens
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Apavi Tips Pamata
Zole Materiāls Gumijas
Zīmola Nosaukums Spindrift
Modelis Tips Cietie
Oderes Materiāls Mākslīgā āda
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Virsas Materiāls Mākslīgā āda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Godu Ikdienas
Iezīme Izturīga
Zolīte Materiāls EVA
Modes Elements Šūšana

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti