Izpārdošana

€50.47

€63.09

GORDAK 952V Saprātīga Karstā Gaisa lodēšanas staciju kopā ar VFD krāsu ciparu displejs SMD detaļas lodēšanas remonts

Pievienot atsauksmi

Motīvs:

1. ESD droša konstrukcija.Karstā gaisa stacija, lodēšanas stacijas, VFD krāsu ciparu displejs, kas var autocephaly izmantot, noninterference otru, ir testēšana pati funkcija un parādītu ziņu, lai vadīt darba ņēmējs remonts. 2. CPU, kas kontrolē, slēgtas cilpas sensors, 128 rangs gaisa summu koriģē, strauja sildīšana, precīzu un stabilu temperatūru, kas Piemērota lodēšanas un de-lodēt gredzenu uz virsmas montēta ICs.Piemēram, QFP, PLCC, DSP, BGA u.c. 3. Gaismas rokturi.Īpaši piemērots montāžai un reworking SMD komponenti ar roku, remontu, lodēšanas kopējo un tieši-ievietota elektronika un lodēšanas saskaņā ar citiem īpašiem nosacījumiem. 4. Karstā gaisa stacija inteliģento dzesēšanas sistēmu.Atliktā gaisa piegāde pēc izslēdziet pabeidzot pārstrādāt un automātiski izslēgt elektroenerģijas piegādi, ja temperatūra ir zemāka par 100º C. 5. Izmantot importēto apkures vadu ilgs kalpošanas laiks.

Produkta apraksts:

Karstā gaisa desoldering stacijas

Gaisa sūkņa režīmā: Membranous lapa tips

Gaisa plūsma: 0.16-1.2Nm3 / h bezpakāpju regulēšana

Sūkņa jauda: 45W

Temperatūras kontroles diapazons: 100 ℃ -500 ℃

Apkures elementu: Metāla sildīšanas elements

Lodēšanas Stacijas

Enerģijas patēriņš: 60W

Izejas spriegums: 24V AC

Temperatūras diapazons: 200 ℃ -480 ℃

Pilnā pretestība starp metināšanas padoms un vietas:

Sildīšanas elements: ar Keramikas sildīšanas elements

Darbības joma Pieteikums: tā ir piemērota izjaucot un metināšanas visvairāk virsmas montāžas daļas, un droši var izjaukt un šuves sastāvdaļām jutīgi pret temperatūras, piemēram, QFP, PLCC, DSP, BGA u.c.

Paketē Iekļauts:

1gb X Karstā Gaisa Desoldering Stacija(GORDAK 952V) 4gab X Vējš Tsui

Tagi: stacijas šuves, 936d, karstā gaisa lodēšanas stacija oled, Lodēšanas Stacijas, stacija yihua, st7920, komplekts smd, pārstrādāt stacijas, mono, stereo, mikro karstā gaisa stacijai
Modeļa Numurs GORDAK 952V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti