Izpārdošana

€3.71

€6.19

L. Spogulis 1Pair Modes Rozā Kājām Spa Gēla Zeķes Mitrinošs Mīksto Remonts Krekinga Pēdu Ādas Apstrāde Sieviešu Aprūpes Elastīgus

Pievienot atsauksmi

RM17744605850274853

Motīvs:

1. LABĀKAIS MITRINOŠS GĒLA ZEĶES: mīkstās zeķes nodrošina intensīvu mitrināšanu ārstēšana, lai mitrina un mīkstina cietu, sausu, raupju, krekinga kājām, pirkstiem un papēžiem ādas.

2. IETAUPIET SAVU LAIKU UN NAUDU: Ar spa mitrinošs gēls zeķes, Spa mitrināšanu apstrāde-mājas, vairs nav nepieciešams biežiem braucieniem uz dārgi spa saloni.

3. AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLIEM: Uz spa gēla zeķes ar speciāli izstrādāti želeja odere ir bagāta ar E Vitamīnu un minerālu eļļas (jojoba eļļa, vīnogu sēklu eļļa, olīveļļa, utt.)

4. ATJAUNOJOT VISU PĒDU: Ne tikai nodrošina sausu krekinga papēža fiksators, mitrinošs zeķes arī var mitrināt visu pēdu āda ar dabisku un veselīgu izskatu, baro gluda, un palielināt elastību.

5. ĒRTI UN ATKĀRTOTI: ērti izplūdušo auduma ārējais materiāls stiepjas, lai ietilptu lielākā daļa sieviešu kājas izmēru, mazgājams un atkārtoti mitrinātājs, zeķes, var izmantot atkārtoti atkal un atkal.

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons + Želeja + augu ēteriskās eļļas

Krāsa: melna, bēša,rozā

Izmērs: Bezmaksas izmērs 170 X 86mm (L*W),ar labu elastību, kas der visiem.

Komplektā ietilpst:

1Pairs * mitrinošs gēls zeķes

RM17744605850274855

Tagi: mājās zeķes sievietēm, kreka kājām, mitrums, zeķes, medicīnas zeķes sievietēm, kājas siltāks rozā, uzlīmes rozā kājām, silikona zeķes, kājas rozā, sega, pēdu apstrāde, pārgājiens zeķes sievietēm
Modelis Tips Cietie
Biezums STANDARTA
Materiāls Poliestera
Seksuāli Divdomīgs No
Dropshipping
Modeļa Numurs A01174
Zīmola Nosaukums L·Spogulis
Neķītrs Attēlu No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti