Izpārdošana

€8.92

€11.90

Piepūšamās Liels Anālais Plug Reālistisks Dildo Erotiska Seksa Rotaļlietas Vīriešiem un Sievietēm, anālo atveri Spēlē Butt Plug BDSM Seksa Spēles

Pievienot atsauksmi

Piepūšamās Liels Anālais Plug Reālistisks Dildo Erotiska Seksa Rotaļlietas Vīriešiem un Sievietēm, anālo atveri Spēlē Butt Plug BDSM Seksa Spēles

Mēs turēt noslēpumā par katru klientu, un sola rakstīt anonīmi nosaukums un iepakojums ar kartona kastē.

- Krāsa: Melns dildo anālo plug

- Svars: 120g

- Materiāls: Medicīniskais materiāls

- Iezīme: Reālistisks dildo uzspridzināt dzimumlocekļa dong seksa rotaļlietas; Piepūšams anālais kontakts.

- Funkcijas: Sieviešu Masturbācija; Lesbiešu Seksa Rotaļlietu; Geju Seksa Rotaļlietu; Anālās Seksa Rotaļlietas;

- Piezīme: Labs produkts, pirms un pēc lietošanas mazgāt ar siltu ūdeni un antibakteriālas ziepes, noslaukiet ar dvieli vai mīkstu drānu.

- Pirms lietošanas, pievieno pilienu vai divus jūsu mīļākās seksa lube tūpļa spraudni .

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību.Mēs būtu ļoti pateicīgi, ja jūs varētu mums dot 5 zvaigžņu vērtējumu.

2. Klientu apkalpošanas serviss ir vienmēr, mūsu pirmā prioritāte.Ja jums ir kādas problēmas ar sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai iegūtu šo problēmu atrisināt.Lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Paldies jau iepriekš!

Mēs kuģis Pasaulē.Jūsu pasūtījums tiks apstrādāti un nosūtīti 2 dienu laikā.Izsekošanas numuru tiks nosūtīta pēc apstrādes.Tas aizņem dažas dienas, lai atjauninātu internetā.Paldies par jūsu pacietību.

1. Mēs apsolām PILNU KOMPENSĀCIJU, ja jums nav iegūt jūsu sūtījumu 60 dienas.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu(s), lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un piedāvāt apmierināts risinājumu.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas problēma, un ievedmuitas nodokļa.

Tagi: piepūšamās vīriešu anālās plug, dildo, bdsm komplekts, butt plug, bdsm rotaļlietas, anālais, hemorrhoid, silikona seksa lelle tiek piepūsti, piepūšamās pieaugušo seksa spēles, mazo piepūšams anālais plug
Izmērs A, B, C
Modeļa Numurs CQGS
Neķītrs Attēlu No
Vienuma Tips Anālās Seksa Rotaļlietas
Materiāls Gumijas
Seksuāli Divdomīgs No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti