Izpārdošana

€3.98

€4.33

HongBaiwei Sony Xperia XZ Premium Gadījumā Luksusa Flip Ādas Segumu Lieta Sony Xperia XZ Premium 5.5" Vertikālā Aizmugurējo Vāciņu

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti mūsu veikalā!!!

-Mēs atbalstām vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.

-Mēs varam sniegt jums vislabāko cenas,augstas kvalitātes produktu.

-Ja jums patīk mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, ņemiet vērā, mūsu veikalā,un, pievienojot mūsu veikala, lai jūsu veikals sarakstā.

-Nepalaidiet garām jebkuru lētākus produktus.

-Kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Lūdzu, nesteidzieties, lai atvērtu strīdu,paldies par jūsu sapratni.

Tas tikai atbilst " 5.5 collu Sony Xperia XZ Premium ",lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu tālruņa modelis ir pareizs,lai izvairītos no pērkot nepareizu produktu.

Q:vai Ir kāds atlaidi lielgabarīta pasūtījumu?Jā,mēs varam sniegt daudz lētāku cenu, ja jums ir nepieciešams produkti vairumā.Lūdzu, sazinieties ar mums,mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Q:Visi produkts ir īsta foto?Attēls visus produktus mēs pārdodam, ir 100% reāla šaut.J:es piekrītu, pagaidiet, tā nedaudz vairāk laika,bet kāpēc lai ir slēgta?Jūs nepareizu darbību.Jo mūsu solījumu laiks ir 60 dienas vai 90 dienas pirms mūsu solījums laika ierasties, mēs iesakām, pagaidiet, tas pacietīgi.Ja jūs piekrītat,tiesības, darbību, lai atceltu strīdu.Nevis vienojas ar mūsu priekšlikumu.Lūdzu, pievērsiet uzmanību,kad jūs piekrītat mūsu pārdevēja priekšlikumu,pasūtījums tiks slēgta Dizainadienas.lv.

Tagi: xperia xz premium repar, xperia premium xz cena, xperia xz premium folio, xperia xz premium mosties, xperia xz premium etui, xperia xz premium emblēmu, kaste xperia xz premium, casette xperia xz premium, xperia xz premium augstākā, xperia xz premium caze
Dizains Vienkāršā
Pārdošanas Veids Vairumtirdzniecības un Mazumtirdzniecības
krāsa 9 dažādas krāsas
Materiāls stils Mākslīgā PU Ādas
Veids Flip Case
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Antidetonācijas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti