Izpārdošana

€13.88

€20.71

Pet Cat Ūdens Padeves LED Pet Cat Automātiskās Dzirdināšanas Strūklaka Gulbju Kakla Pet Ūdens Padeves Automātiska izslēgšanās Bez Ūdens

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Dzīvo Pavasara Waterer: Thepet Drinkingfountain, kas imitē plūsmu, jaucējkrāns, piekariņi dzīvniekiem, un mudina mājdzīvnieki, lai dzert vairāk ūdens, bez nobijies.

2、igh-efektivitātes Filtrācijas Sistēma: vairākas attīrīšanas sistēmas var tīra un mīkstina ūdeni, bet ūdens filtrēšanas matu, nogulsnēm un piemaisījumiem, lai iegūtu vairāk skābekļa un svaigumu.

3、Led Gaismas: Ar zilu gaismu un ūdens trūkuma, ja ūdens padeves trūkst ūdens, tas automātiski atslēdzas ieslēgšanas, lai atgādinātu īpašniekam, lai pievienotu ūdeni laiks, lai nodrošinātu drošību.Ar zilu gaismu, suņi un kaķi var dzert ūdeni droši naktī, pievērsiet uzmanību, lai izvēloties tiesības stila.

4、Viegli Tīrīt: kaķis strūklaka ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS un PP, kas ir viegli izjaukt un tīrīt.Caurspīdīgs lodziņš ļauj novērot uzpildes summu jebkurā brīdī.

5、uper Klusums Darbu: Nav jāuztraucas par satraucošs jums un jūsu pet atpūtai.

Funkcijas: 1. Dzīves Pavasara Waterer: Thepet Drinkingfountain, kas imitē plūsmu, jaucējkrāns, piekariņi dzīvniekiem, un mudina mājdzīvnieki, lai dzert vairāk ūdens, bez nobijies.

2. Augstas efektivitātes Filtrācijas Sistēma: vairākas attīrīšanas sistēmas var tīra un mīkstina ūdeni, bet ūdens filtrēšanas matu, nogulsnēm un piemaisījumiem, lai iegūtu vairāk skābekļa un svaigumu.

3. Led Gaismas: Ar zilu gaismu un ūdens trūkuma, ja ūdens padeves trūkst ūdens, tas automātiski atslēdzas ieslēgšanas, lai atgādinātu īpašniekam, lai pievienotu ūdeni laiks, lai nodrošinātu drošību.Ar zilu gaismu, suņi un kaķi var dzert ūdeni droši naktī, pievērsiet uzmanību, lai izvēloties tiesības stila.

4. Viegli Tīrīt: kaķis strūklaka ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS un PP, kas ir viegli izjaukt un tīrīt.Caurspīdīgs lodziņš ļauj novērot uzpildes summu jebkurā brīdī.

5. Super Silent Darbu: Nav jāuztraucas par satraucošs jums un jūsu pet atpūtai.

Specifikācijas:

Nosaukums: Gulbja Kakla Pet Cat Dzeramā Strūklakas

Krāsa: caurspīdīga un balta

Stils: modeļiem bez gaismas, modeļi ar gaismu, modeļiem ar ūdens un strāvas zuduma gadījumā

Materiāls: ABS, PP un filtra kokvilnas

Izmērs: aptuveni 20*20*24cm/7.87*7.87*9.45 collas

Iepakojumā: aptuveni 22*22*13cm/8.66*8.66*5.12 collas

Svars: apmēram par 0,45 kg

Tilpums: 2L

Uzlāde: USB (universal)

Amats: modelis ar gaismu-Gaisma: LED zilās gaismas

Ūdens trūkums un power-off modeļiem: kad ūdens padeves trūkst ūdens, tas automātiski izslēgt barošanu

Piemērots: suņi un kaķi

Iepakojuma Saraksts:

1*Ūdens Maisītājs

1*USB Ūdens Sūknis

1*Filtra Kokvilnas Aptuveni Atsauksmes: Lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, f, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.Atsauksmes MUMS ir ļoti svarīgas, Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Tas ir neiespējami, lai atrisinātu tas, ja mēs nezinām par viņiem!Apmaksa: Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Aabout Piegāde: PIEGĀDE visā PASAULĒ. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā termiņā,?lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.BR pircējs, lūdzu, sniedziet CPF vai CNPJ, tā būs labāk, lai jūs saņemtu to ASAP.paldies Atgriešanās un Kompensāciju: Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem komponentiem aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Tagi: kaķis strūklaka, ūdens, kaķis ūdens strūklaka, mirdzumu un spīdumu, lai meitene, pet ūdens strūklaka dzīvnieki, gato, suņu ūdens, kaķis dzērienu strūklakas, led kaķis ūdens strūklaka, liels pet ūdens strūklaka, barbi krekls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Uzlāde USB (Universālā)
Ir Smart Ierīces No
Piliens kuģniecība Atbalsts
Kontaktdakšas Tips EU
LCD Displejs No
Min Jauda 200g
Nosaukums pet ūdens strūklaka
Veids kaķi
Ar Ūdens Dozatoru
Max Izejas 2000g
Materiāls Citi
Laika Iestatīšana No
Ātrā Piegāde
Barošanas Avots MAKSAS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti