Izpārdošana

€3.98

€4.33

Zaļā Stīvs Tyvek Veļas Elpot Papīra Plīsumi, Izturīgs Ūdensnecaurlaidīgs DIY Soma, Mētelis Seifs Dekoru, Apģērba Dizainers Audums 50*100 cm

Pievienot atsauksmi

Specifikācija

Vairāk līdzīgu audumu Kategorijas"Dizainers Auduma >Papīra Sajūtu Auduma".Fiksētie platums:100 cm ( ± 2 cm kļūdas).Garums: 50cm/izskatu, 1 gab = 50cm * 100cm; Ja jūs pērkat 2 gabali, mēs samazināt to.Roll to uz augšu,izmantojot cylindric iepakojuma.Katrs 1 gabals =50 * 100 cm. *Ja jūs nevēlaties, lai samazinātu,Lūdzu, paziņojiet mums.Mēs kārtīgi to uz augšu sūtījumu.Bet būs krokas. * Šķipsniņa Tyvek papīra nedaudz, būs grumbas. * Pret nodilumu izturīgs,ūdensnecaurlaidīgs, stīvs. * Daži izmanto:Apģērbu.Posms.Lelle Dekori.Foto Aksesuārus.Modes skatē.DIY,utt.. * Vienības lielumu pārrēķina: 1m=3.28 pēdām. 1ft=12ar. 1m=1.0936 yd. 1m=10dm=100 cm=1000 mm, Ja jums ir nepieciešama lielu izmēru vai vēlaties, citas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums.

Piezīme

Visi izstrādājumi tiek uzņemti saskaņā ar faktisko objektus.Citā gaismā, leņķi un ekrāna, produkta krāsa ir atšķirīga.Lūdzu, saprotiet, lūdzu.

PADOMI

1.Lūdzu, apstipriniet saņemšanas adrese ir pareiza!! 2.Kad audums ir izturīgs, to nevar pārdot vēlreiz.Tāpēc, ka nav iemesla, lai atgrieztu preces, kas nav atbalstīts. 3.Ja jūs nevarat atrast audumu jūs vēlaties, Internetā, jūs varat mums attēlu.Mēģināsim noskaidrot. ●Visi vienumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir veiksmīgs( izņemot Ķīniešu festivāli). ●Mēs esam uzņēmums, kas darbojas jau daudzus gadus.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.Es centīšos manu vislabāk, lai to atrisinātu. ●Kāpēc pērkot 1 paraugs ir tik dārgi?Atbilde: "Dizainadienas.lv standard shipping" kravas ir nedaudz dārgāka, ātrāk nekā "Cainiao super ekonomiku globālā".

Tagi: piparmētru zaļa auduma metru, ilgtspējīgas apģērbu līniju, dizaina audums, stīvs, cilvēks, , smagā mētelis audums, audumu ūdensizturīgu, zaļā plīvura audums, radošā auduma tāfeles, ūdensnecaurlaidīgs audums, tyvek
Veids, Vairumtirdzniecība No
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Technics Neausta
Stils Radošā Audums
krāsa Parādīt attēlu
Neausta Technics Apdrukas un krāsošanas
raksts Pārklājumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids tyvek
Zamšādas Auduma Veids Radošā Audums
Platums 100cm
Materiāls tyvek
Iezīme Ūdensizturīgs
Iestatīt Tipu No
Produkta Tips Citi Audums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti