Izpārdošana
Westrock 2500mAh E5 Bateriju, BQ Aquaris E5.0 E5 FHD E5 HD Mobilo Telefonu Skatīt lielāku

€5.90

Westrock 2500mAh E5 Bateriju, BQ Aquaris E5.0 E5 FHD E5 HD Mobilo Telefonu

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor

Par produktu

1. Augstas kvalitātes Akumulatora

2. Nomainīt akumulatoru, kas vāji vai nedarbojas.

3. Katrai precei, kas ir pārbaudītas un ir labā stāvoklī, pirms piegāde

4. Profesionāla uzstādīšana ir ļoti ieteicams ( lai iebūvētu akumulatoru).Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem zaudējumiem, lai jūsu tālrunis/mobilais tālrunis, kas var rasties laikā, mainot rezerves daļām

Maksājums :

1. Mēs pieņemam apmaksu ar Dizainadienas.lv mājas lapā tikai.Kad veicat maksājumu, lūdzu, atstājiet savu tālruņa numuru, kas ir nepieciešama piegāde.

2. Lūdzu, jāmaksā 10 dienu laikā pēc izsoles beigām.

Piegāde:

1. Mēs kuģis pasaulē.Visas preces tiek nosūtītas no Ķīnas pa gaisa pastu.

2. Normlly Lielākā daļa paketes ierodas 20-60 Darba dienu laikā noteica uz pircēja atrašanās vietu.

3. Mēs tikai kuģis Dizainadienas.lv adrese pircējam.mēs nepieņemam mainījis adresi.

4. Tāpēc, starptautiskās piegādes, kuģniecības laiks ir gandrīz ārpus mūsu kontroles, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet, paredzamo ierašanās laiku, pirms jūs iegādāties.Ja piegādes laiks ir ārpus tā, ko jūs varat pieņemt, lūdzu, nopirkt vietējos.

5. Kuģniecības laiks galu galā ir atkarīga no kurjera pakalpojumu uzņēmums, Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildība par pārvadāšanas pakalpojumu.

Starptautiskās Pircējiem - Lūdzu, Ņemiet Vērā:

a).Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

b).Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildinājumi izmaksas būs pirms izsoles/pērk.

c).Postenis kuģa tikai darba dienās, un mēs nevaram piedāvāt sestdiena, svētdiena vai brīvdienu piegādes.

d).Ievērojiet, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši maksimumstundās, vai negaidītiem laika apstākļiem.

Atsauksmes:

Mēs automātiski atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai ikvienam, kurš ir pabeigt darījumu, un atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums PIECAS ZVAIGZNES par visu Sīki Vērtējumi.

Maz ticams, ja jūs neesat apmierināti ar darījumu, lūdzam kontaktēties ar mums, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs uzskatām, ka visu var atrisināt, izmantojot komunikācijas.

1. Mēs cenšamies sniegt jums vislabāko pakalpojumu, Kā mēs esam darbojas Dizainadienas.lv biznesu, jūsu pozitīvās atsauksmes un 5-zvaigžņu DSRs ir vitāli svarīgi, lai mums~!Lai sniegtu jums labāko pakalpojumu , lūdzu, izskatiet darījumu diezgan.Atsauksmes ir vienkārši tas, ko mēs sasniedzam.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atvērt strīdu.Paldies.

3. Mēs cenšamies 5-zvaigžņu servisu, norādot avansa mūsu politika, mūsu piegādes ātrums un kuģniecības frekvenci.Ja jūs bijāt apmierināts ar šo darījumu, lūdzu atbildēt ar visām 5 zvaigznēm!Ja neesat apmierināti, vienkārši ļaujiet mums zināt, ar e-pasta starpniecību, nevis atstāt zems rādītājs, un mēs darīsim visu iespējamo, lai problēmu atrisinātu.

Atgriešanās Politika:

1. Visas preces mēs cenšamies pārbaude pirms sūtīšanas.Atpakaļ preces ir neizmantota, jo sākotnējā stāvoklī un ietver visus piederumus.Jebkurš nelaimes gadījums, vai ne-profesionāla uzstādīšana par precēm, mēs nevar aizstāt.Kuģniecības izmaksas netiek atgriezta.Atjaunošanas maksa varētu būt piemērota, ja preces ir izmantotas.

2. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.Mēs maksājam pasta aizvietošanas izmaksas pircējam.Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļus.

3. Mēs nodarbināt katru resursu, lai nodrošinātu to, ka jūsu prece aizstāj nekavējoties un bez problēmu.Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru produktu vai pakalpojumu jautājumiem, pirms Atvērt lietā par Dizainadienas.lv par risinājumu.modname=ckeditor modname=ckeditor

Tagi: minimālisma tote, 64 tālruni, vidējais kadra sony xperia z5, 100 akumulators, touhou tālruni, pērlīšu valdnieks, bq aquaris betmens, bq aquaris 57 akumulators, automašīnas modelis, krievija, elastīga ceļgala atbalsts
Zīmola Nosaukums westrock
Akumulatora Kapacitāte(mAh) 2201mAh-2800mAh
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kvalitātes Sertifikāciju ce
Oriģināla, vai Ne Saderīgs
Modeļa Numurs e5.0

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti