Izpārdošana

€34.91

€61.25

OLOMM 1gb Locīšanas Auto Durvīm Solis Fiksatoru Āķis Solis Mini Pedāli Kāpnes, Jeep SUV Kravas automašīnas Jumta

Pievienot atsauksmi

PRODUKTA APRAKSTS

Jumta transportlīdzekļa palīdz slieksni, ļaujot individuālu pieeju to jumta bagāžnieki viens solis Bruto

svars: 220g

Izmērs: 15.5*7.5*7.5 cm

Materiāls: polimērs magnija sakausējuma (vieglāks svars, labāka spēks, lielāka nestspēja) nestspēja: 200kg

Izstrādājums piederumi saraksts: pedālis + angļu manual + EVA plastmasas sloksnes, 2 + samta soma + gaisa kaste (plastmasas sloksnes, biezums 0,5 cm)

PRODUKTA PARĀDĪT

Padomi

- Atgriešanās : Ja pastāv kvalitātes problēmas ,lūdzu, piedāvāt detalizētu informāciju mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu,mēs apstiprinātu problēmu, un pēc tam piedāvāt atbilstošu soultion jums.Visas atgriezties postenī, ir jābūt oriģinālā iepakojumā, un, lūdzu, piedāvāt izsekošanas skaits.

- Atsauksmes : Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi!Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Mēs augstu vērtējam 5-zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, Tas ir labi, mūsu ilgtermiņa bizness.Mēs arī nosūtīt tās pašas atsauksmes no jums.

Tagi: mājas, trošu vinča, jeep wrangler, solis solis, zivju āķi, sliekšņa, reizes kāpnēm, mtb pedāļiem, cilvēks, durvis, vāks pedāli
Zīmola Nosaukums OLOMM
Postenis Svars 0.23kg
Materiāla Tips polimēra magnija sakausējuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti