Izpārdošana

€32.00

Augstas Kvalitātes Liela 2 lielas II vadu austiņas austiņas austiņas melnā, Baltā un brūnā krāsā ar Mazumtirdzniecības Kastē Labs Bass

Pievienot atsauksmi

Maksājuma

1. Vienkārši pieņemam tikai norēķinu metodi, no Dizainadienas.lv. 2. Pēc tam, kad esat pievienojis priekšmetus jūsu grozs, lūdzu, šādu atgādinājumu par maksājuma un to pabeigt. 3. Dizainadienas.lv parasti aizņem kādu laiku, lai apstiprina jūsu maksājumu, tāpēc, lūdzu, nesteidzieties.Mēs nosūtīsim jūsu preces asap pēc apstiprinājuma. 4. Predelivery, jums joprojām ir iespēja mainīt savu rīkojumu.Bet, ja mēs esam nosūtījuši preces, jūsu jebkurš apmainīties ar prasībām, tiks noraidīts, tostarp vienu pieteikumu par atmaksas.

Piegāde

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Mēs nosūtīsim pasūtīto preci 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināja Dizainadienas.lv.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 3.Savu Tel numuru, ir ļoti svarīgi, lai nosēdinātu. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atgriešanas un apmaiņas politika

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam. 2.Mēs piedāvājam vienu gadu garantija.pirmā mēneša laikā, ja uzzinātu, kādas problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums ,Bet pirmo 1 mēnešu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preces, piegādes maksa jūsu atgriezta slikti preces (no jūsu vietā, lai Ķīna) netiks piemērots ar mums, jo mēs tikai nes jaunas preces, nevis savu slikto preces (no Ķīnas, lai jūsu vietā).Pēc 1 mēneša, mēs neriskē piegādes maksa. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms darbību, atgriežoties savā postenī, Visi atpakaļ nosūtītās preces ir arī tās oriģinālajā kastē ar visiem tā piederumiem.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: gamer headset white, melns gudrs vadu austiņas, ipod classic, audio technica, audio technica austiņas, denon austiņas, fones sem fio, bluetooth headphon, bass austiņas bezvadu, earphon
Bezvadu Tips NAV
Stils Austiņas
Atbalsts APP No
Kodekiem NAV
Izturība 8 Ω
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Paziņojums Bezvadu
Vadības Pogas
Savienotāji 3.5 mm
Vocalism Princips Elektrostatiskā
Ar Mikrofonu
Funkcijas Kopējo Austiņas
Skaļuma Kontrole
Ūdensizturīgs No
Jutība 88dB
Bezvadu No
Līnijas Garums 1.3 m
Kontaktdakšas Tips Līnijas Veids
Frekvenču Diapazons 20-24000Hz
Zīmola Nosaukums gaisa pamati
Modeļa Numurs liela 2

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti