Izpārdošana

€3.78

€6.20

Slimming Krēms Tauku Dedzināšanu, Muskuļu Vēderā, Svara Zudums Ārstēšanas, lai veidotu Vēdera, Sēžamvieta Spēcīgu Muskuļu Novājēšanu Produkti

Pievienot atsauksmi

Slimming Krēms Tauku Dedzināšanu, Muskuļu Vēderā, Svara Zudums Ārstēšanas, lai veidotu Vēdera, Sēžamvieta Health99

Apraksts: Funkcija:

1. Dabas Sastāvdaļas: karstā krēms ir izgatavots, izmantojot virkni dabiskās sastāvdaļas, piemēram, kokosriekstu un jojobas sēklu eļļa, kas tonis jūsu organismā un cīņā ar celulītu.Tur ir daudz tauku degļu un svara zudums krēmi, kas sola rezultātus, tomēr nesatur ādai kaitīgas sastāvdaļas.

2. Uzlabot Savu Treniņu: Palielina jūsu ķermeņa temperatūru, lai sviedri vairāk, zaudē ūdens svaru, palielināt apgrozībā, palielināt savu treniņu un iegūt šos sweet abs, jūs esat bijis meklē ar slimming krēmu.

3. Sculpt Pārsteidzošs Skaitlis: Vēders, Viduklis, Kājas, Rokas, tikai atlasīt un piemērot to, lai jūsu mērķa zonas un to veidot ar Karstu Želeju.Sākt veidot savu sapņu pludmali ķermeni ar dabīgo sviedru treniņu pastiprinātājs.

4. Ar RPP Kaloriju Tauku Apdegums: Uzlabot jūsu rezultātus, it kā jūs strādātu ar personīgo treneri!Vienkārši sadedzināt papildu kalorijas, palielinot jūsu asinsriti un ķermeņa temperatūru, izmantojot abs krējums tauku dedzināšana želeja vīriešiem un sievietēm.

5. Sviedri Savu Ķermeni: Sviedriem jūsu vēders jomā, vienlaikus sadedzinot taukus un toksīnus!Vienkārši piemērot losjons riņķveida kustības visā jūsu kuņģī, sākas jūsu fiziskās aktivitātes un sākt samazināt izmēru.

Specifikācija:

Neto saturs: 60ml

Izmērs: 12.8x4x4cm

Gadījumā ādas tips: visiem ādas tipam

Produkta iedarbība: Veidojot un Notievēšanu.

Komplektā Ietilpst:

1 x Slimming Krēms

Tagi: vēdera vidukļa tauku deglis, uzturs pill, tauku zaudēt, vīriešiem svara pieaugums papildinājumi, strauja tauku deglis tabletes, jautri, zīmogs, cryolipolysis tauku iesaldēt mašīna, Slim, burn fat, abdomin
NETO MASAS 60ml
novājēšanu produkti svara zudums produktiem
Pieteikums Iestāde
Modeļa Numurs Slimming Krēms
tauku dedzināšana krējums Svars Loss Krēms
Produkta Efektivitāte Veidojot un notievēšanu.
Veids Slimming Krēms
Gadījumā Ādas Tipam Jebkura tipa ādas kopšanai
Type2 Novājēšanu Eļļa
Vienuma Tips Svara Zudums Krēmi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti