Izpārdošana

€60.70

€108.38

GTMedia GTC Satelīta Uztvērēja Dekoderi Android 6.0 TV kastē H. 265 ar 2G Ram+26G DVB-S/S2+DVB-T2+DVB-C Set Top Box

Pievienot atsauksmi

GTMedia GTC Satelīta Uztvērēja Dekoderi Android 6.0 TV kastē H. 265 ar 2G Ram+26G DVB-S/S2+DVB-T2+DVB-C Set Top Box Atbalsts: Kuģis no Spānijas,2-5 dienas piegādes,Nav nodokļu.Spānija Noliktavā Paziņojums:Nav Deliverablefor šiem reģioniem, kur pēc kodiem zvaigžņu with35,38,51,52,70,90 Jomā.Ja tiešām vēlaties to pasūtīt,lūdzu, sazinieties ar mums pa aliepress ziņu, vai izvēlieties"Dizainadienas.lv Standard Shipping",Paldies!Galvenās Iezīmes: 1.【Android 6.0 TV KASTĒ+DVB-S/S2,DVB+T/T2/Kabeļa] aicina:GTC BOXwith Amlogic S905D Četrkodolu ARM Cortex-A53 tehnoloģija darbojas vairāk stabili un ātrāk.Un saderību ar jaunāko Android programmas, piemēram, YouTube, Netflix, uc.DVB-S2 & T2 & cabe& ISDB-T Četri-in-One (Augstas efektivitātes video kodēšanas),Atbalsta Newcamd, Mgcamd. 2.【Atbalsta Full PowerVu, DRE &Biss atslēgas] aicina. 3.【4K 60fps/3D/H. 265/MPEG-4 filmas atbalstīja] aicina:Tā atbalsta 4k 60fps,padara jūs baudīt augstas izšķirtspējas, augstas izšķirtspējas STB dekoderi. 4.【Iebūvētu Wifi 2.4 G + BT4.0] aicina: ithas iebūvēts WIFI modulis, nav nepieciešams iegādāties WIFI antena atsevišķi.Mēs piedāvājam ērtu savienojumu un stabilāku Wi-Fi signālu par lielisko video pieredzi.Bluetooth 4.0 atbalsts, lai izveidotu savienojumu tastatūru, peli, austiņas, skaļruņus un citas Bluetooth ierīces, lai atbloķētu vairāk spēle. 5.【GTUI] aicina: Krāsains un vienkārša konstrukcija un viegli-to-izmantot operētājsistēmu, minimālisma izvēlnē custom darbvirsmas saīsni, patstāvīgo mazo logu apskates, ātri piekļūt jūsu iecienītākās programmas.Dot jums ērtāk vizuālo baudījumu. 6.【GTplayer] aicina GTC ir iebūvēts GTplayer, kas atbalsta Xtream,5talker.Ļauj jums pārvaldīt jūsu TV kontā vairāk, vienkārši un efektīvi.Iepakojums Iekļauti:

1 XGTC TV BOX 1 X Dāvanu Kaste 1 X Adapteris

1 X INFRASARKANO staru tālvadības pults

1 X HDMI Kabelis

1 X Lietotāja Rokasgrāmata Attēli: Specifikācija

Standarta

Pilnībā atbilst DVB-S/S2 (SCPC un MCPC saņemama no C/Ku joslā satelītu), DVB-T/T2/Kabeli/ISDBT, MPEG-2/4 H. 264 Standarta

slēdzis protokols

DiSEqC1.0/1.1/1.2/USALS Mehānisko pilnībā atbalsts, 13/18V DC @ 400mA MAX,Aizsardzība pret Pārslodzi, 0/22K

Kanālu Skaits

10000 kanāliem, TV un Radio programmējams

Izlase

8 dažādu iecienītāko grupu izvēle

OSD Valodas

OSD Multi-valodu iespējas(arābu, katalāņu, čehu, Dansk, Deutsch, Eapanol,English,Euskar,Farsi,French,Finnish,Galego,Greek,Hrvatska,Italian,Magyar,Nederlands,Polska,Spanish,Slovakian,Svenska,Portuguese,Russian,Ukrainian,Turkish,Taizemes un tml.)

EPG

Pilnībā atbalstu līdz 7 dienām Elektronisko Programmu Ceļvedi(EPG)

OSD Krāsa

256 krāsu/16 biti Uz Ekrāna

Attēls

JPEG,BMP,PNG,GIF Atbalsta

Kanālu Meklēšana

Atbalsta GNĪDA Meklēšana ,Automātiska tīkla meklētu nesen pievienotās atstarotāji

Kanālu Rediģēšana

Dažādas kanālu rediģēšanas funkcijas(mīļākie,pārvietot,slēgt,izlaist,dzēst,pārdēvēt,atrast,kārtot)

Vecāku Ctrl

Vecāku kontrole kanāliem

Viegli Izvēlne

Plug and Play uzstādīšanas, ar viegli lietojamu Izvēlnes Sistēma

PAL/NTSC

Automātiskā PAL/NTSC konversiju

SoftUpgrade

Programmatūras atjaunināšana, izmantojot USB portu un Atbalsta OTA un HTTP/FTP uzlabot.

Apakšvirsraksts

atbalsts DVB EN300743 un EBU

Teleteksta

atbalsts DVB ETS300472 ar VBI un OSD

Laiks Komplekts

Laiks noteikto GMT nobīde automātisko un manuālo,Vasaras Laikā atbalsts

Taimeris

5 event timers,off (izslēgts)/Kad/Dienas/Nedēļas Režīmu

USB 2.0

Atbalsta FAT/FAT32/NTFS lielas ietilpības cieto disku

PVR Variants

USB 2.0 PVR,MAIŅAI,multivides failu atskaņošana

Media Codec

TS/MPG/MKV/AVI/ASF/FLV/MP4/WMA/WMV/VOB/MOV/DAT/SRT/SUB/BMP/JPG/JPEG/GIF/PNG/M4A failus

Audio Kodeku

WMA,MP3,AAC (.wma.mp3,m4a)

Foto Kodeku

JPEG, BMP, PNG Maksājuma 1. Mēs pieņemam Alipay,West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2. Ja jūs nevarat cheakout uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Kuģniecības 1.Jūsu sūtījums tiks nosūtīts uz jūsu pasūtījums adresi, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza. 2.Preces ar bezmaksas izsekošanas numuru tiek piegādāti ar Hongkong Aviopastu vai Singapūra Aviopastu.Parasti post office ir nepieciešams 3-5 dienu laikā, lai atjauninātu statusu izsekošanas vietā. 3.Ja jums ir nepieciešams paketi, steidzami, lūdzu pasūtījumu un sazināties ar mums jāmaksā papildu kuģniecības izmaksas. 4.Mēs centīsimies, lai palīdzētu jums izvairīties no nodokļiem, bet mēs neesam atbildīgi par jebkādiem nodokļiem. 5.Ja jums ir jautājumi par jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, nevis atvērt strīdu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Atgriešanās 1.Ja jūs vēlaties atgriezt vai apmainīt preci,lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat iepakojumā. 2.Produkta atgriezās jābūt oriģinālajā iepakojumā un statusu.Mēs jums atmaksāsim naudu pēc tam, kad mēs saņemam, iepakojumā. (Piegādes izmaksas netiek atmaksātas ) 3.Lai gan mēs pārbaudīt katru produktu un iepakot profesionāli, daži priekšmeti var tikt bojāti laikā, piegāde.Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, par to, nomaiņa vai remonts.Atsauksmes Mūsu profesionāla komanda ir veltīta 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums!Ceru, ka jūs varat sniegt mums 5 zvaigžņu labs apskats ar bildēm, paldies.Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: box ip tv, enerģijas hd, cccam serveris, gtmedia v8 hd, v8x, codigo gtmedia, box tv, smart tv, al android tv, androu tv kastē
CPU Amlogic S905D līdz pat 2.0 GHz Quad core ARM Co
Zīmola Nosaukums GT MEDIA
Veids Digitālā
Iepakojums
Art. - NR. Android+DVB-S2+T2+C+ISDB-T
Ar USB Wifi
Posteņa Nosaukums GTC Uztvērējs
FTA(Free Air)
4K/3D/H. 265/MPEG-4 filmas Jā,Atbalstu
Augstas Izšķirtspējas
Modeļa Numurs GTMedia GTC Satelīta Uztvērējs
Blutooth Bluetooth 4.0
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Wifi Iebūvēts 2.4 G WiFi
Sertifikācija CE
Iezīme DVB-T2 , DVB-S2 , DVB-C ,ISDBT

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti