Izpārdošana

€8.81

€15.45

1 Rullis Skaidrs, Celofāna Plēvē Roll Dāvanu, Ziedu Pušķi Grozi Ietīšanas Mākslas un Amatniecības Piegādēm

Pievienot atsauksmi

Apraksts

Šo preci ir izgatavots ar piemaksu materiāla ērtai lietošanai.Skaidrs, celofāna plēvē ir ideāls ziedu displejiem un dāvanu iesaiņojuma.Ideāls, lai saglabātu netīrumiem un mitrumu ārā.To var plaši izmantot, lai dāvanu grozi, pārtikas un dāvanas puses dod priekšroku.Tas būs lieliski padarītu jūsu dāvana vairāk augstas kvalitātes un pievilcīgs.

Funkcijas

- Krāsa: Pārredzamību.

- Materiāls: BOPP.

- Izmērs: Apm. 2500x44x0.1cm.

- Top-klases materiāliem un nodrošina tās praktisku un plašu drošu lietošanu.

- Klasiskās overwrap dāvanu grozi, pārtikas un dāvanas puses dod priekšroku.Ideālas dāvanas kolēģiem, kaimiņiem, saimnieces un ballītes viesiem.

- Ideāls ziedu veikals wrap pušķi kā Valentīna Diena dāvanas, un jubilejas dāvanas.

- Aizsargā saturu no putekļiem, netīrumiem, mitruma un mitruma.Tas ir spēcīgs un viegli izmantot.Vienkārši sagriezti līdz vajadzīgajam garumam ar šķērēm.

- Silts Padoms: Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana un utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Iepakojuma saraksts

1 Rullis x Celofāna Plēvē

Tagi: ziedu papīra wrap, cellophan papīra, jūraszāļu, alumīnija papīrs, bopp plēve, origami, dabīgo šķiedrvielu papīra, grozs fotogrāfija, lentes rullis, amatniecības papīra rulli
Modeļa Numurs 1 Rullis x Celofāna Plēvē
Materiāls BOPP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti