Izpārdošana

€6.22

€9.57

Skeitborda Sienas Pakaramais Uzglabāšanas Turētājs Stiprinājums Pakaramo Āķi, kas Piemērots iekštelpu instalācijas Veikalā motorollera ķiveri hokeja nūjas

Pievienot atsauksmi

Apraksts: 1、Ātri Vienkārša Uzstādīšana: Skeitborda sienas pakaramais ar iekļauto aparatūras un drywall enkuri; uzstādīšanas savā garāžā, mājās, bērnu istabu, un vairāk.Skeitborda Pakaramais var turēt līdz max svars :22 (lb).

2、Universāls Plaukts: Der vairāk rīku, skeitborda, slēpes, sniegadēļi, motorolleri, hokeja nūjas un vairāk.Arī hokeja nūjas, beisbola cepurītes un ceļgalu sargus var arī piestiprināt zem displeja īpašnieks.

3、Aizsardzības Funkcija: Ja jūsu skrituļdēļi, longboards vai sērfinga atrodas ap jūsu garāžu vai uzglabāšanas telpa, tos var viegli sabojāt.Bet ar NEDVI sienas uzstādīts uzglabāšanas plaukts jūs varat tos aizsargātu un saglabātu tos labā stāvoklī!

4、Kosmosa Taupīšanas: Tagad varat droši uzglabāt un lepni parādīt jūsu mīļākie sērfinga dēļi, skrituļdēļi, ūdens slēpes, sandboards, sniegadēļi, wakeboards, kneeboards vai longboards!Pievienot unikālu touch sērfošanu stilu, lai jūsu istabā, arī ieekonomēt vietu.

5、Pārsteidzošu Dāvanu: Ideāls dāvanas sporta entuziasti, draugi, zēni un meitenes.Piemērots glabāšanas slēpes, sniegadēļi, motorolleri, hokeja nūjas un ķivere noteikti nojumes, telpas, garāžas, birojs, bārs, skapītim istabas, skola, sporta zāle, iepirkšanās centri, un jebkurā vietā, piemērots uzstādīšanai.

Specifikācija:

Produkta izmēri: 29*20*10 cm

Iepakojuma izmērs: aptuveni 31*19*11cm/12.20*7.48*4.33 jo

Svars: aptuveni 450g

Krāsa: melna

Piemērots: skrituļdēļi, sniegadēļi, sniegadēļi, motorolleri, hokeja nūjas, utt.

Iepakojuma Saraksts:

Skeitborda Plaukts*1

Tagi: ķivere turētājs motociklu, longboard, hokejs, skate skeitborda, pakaramais skeitborda, armatūra elektriskie skeitborda, kanādas skeitborda klāja, electr motorollera, hokeja ķivere, stikla skeatboard
Svars about 450g
Gadījumā Cilvēki Citi
krāsa melns
Valdes Kategorijas Flat-Plate
Modeļa Numurs skeitborda sienas pakaramais
produkta izmēri 29 x 20 x 10 cm
Izmērs 29 x 20 x 10cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti