Izpārdošana

€25.82

€52.69

USB Lādējamu Penis Sūknis, Dzimumlocekļa paplašināšanās Lielāka Elektriskā Vakuuma Vīriešu Dzimumlocekļa Erekcija Mācības Pagarināt Sūknis Seksa Rotaļlietas Vīriešiem

Pievienot atsauksmi

USB Lādējamu Penis Sūknis, Dzimumlocekļa paplašināšanās Lielāka Elektriskā Vakuuma Vīriešu Dzimumlocekļa Erekcija Mācības Pagarināt Sūknis Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Kritums piegāde

Galvenās Iezīmes

90-dienā, 100% Apmierinātības Garantija!

Iegūt ilgāk, spēcīgāku un veselīgāku erekcija

Palielināt dzimumlocekļa garumu un apkārtmēru, Pārvarēt erekcijas disfunkcija

Ātrās atbrīvošanas vārsts

Kā sūknēšanas darbi

Sūkņu sesijas palielināt asins plūsmu uz dzimumlocekļa reģionā, kas var veicināt labāku, ilgstošu erekciju.Sūknēšanas var arī palielināt jutību, atbalsta izturības treniņš un uz laiku palielinātāju, noteikti

viņš savu dzimumlocekļa izmēra.Vienu 10 minūšu sesiju var sabiezēt un pagarinās jūsu dzimumlocekļa līdz pat 24 stundām un pastāvīgu rezultātu var panākt ar regulāru lietošanu.

Lietošanas instrukcija

Uzstādītas iekšējās sienas cilindru un sevi.

Ievietojiet savu peni uz cilindru.Cilindru būtu jāpaliek stingri piespiež pie pamatnes jūsu dzimumlocekļa, lai nodrošinātu gaisa bēgšanu.

Lēnām sāk strādāt sūknis.Tur būs neliela sajūta, jo gaiss tiek novadīts no cilindra.Iesācējiem, tas ir svarīgi, lai uzsāktu šo procesu, lēnām, lai izvairītos no diskomforta.Atcerieties, ka nospiediet drošības izlaišanas vārsts, ja vakuuma kļūst sāpīga.

Turpināt sūknēšanas/izlaižot gaisu līdz brīdim, kad jūs esat atraduši līmeni, vakuuma, kas ir piemērots jums: dzimumlocekļa būtu izskatās pietūkuši, bet būtu nesāpēs.

Tagad, pārliecinieties, ka nav gaisa aizbēg (ja nepieciešams) un gaidīt 20 minūtes.Jums var būt nepieciešams, lai sūknis vēl šajā laikā, lai saglabātu attiecīgu daudzumu vakuuma cilindru.

Kad sesija ir pabeigta, jums vajadzētu būt biezāka/ilgāk un ir paaugstināta jutība.Šie rezultāti ir spēkā 24 stundas, bet var rasties pastāvīgu rezultātus, izmantojot ilgtermiņa lietošanai.Mēs iesakām 3-4 seansus katru nedēļu.

STĀVOKLIS

Katram vienumam ir 100% jauns, oriģinālajā ražotāja noslēgtā iepakojumā.

PRIVĀTUMU

Šis ir privāts sarakstā, un tava identitāte netiks atklāta, lai ikviens.

GARANTIJA

90-Dienā, 100% Apmierinātību vai savu Naudu Atpakaļ!

Tagi: peni sūknis, manējā seksa rotaļlietas, penice paplašināšanās sūknis, putekļsūcēja palīdzību soma, vīriešu dzimumlocekļa paplašināšanās, ūdens sūknis, uzar dzimumlocekļa sūknis, cockring piedurknēm, dzimumlocekļa palielinājuma želeja, gailis
Seksuāli Divdomīgs No
Vakuuma Sūkni Seksa Rotaļlietu Veikalu
Materiāls ABS+ Silikona
Vīriešu Dzimumlocekļa Erekcija Mācības Pagarināt Vibrators
Dzimumlocekļa Seksa Rotaļlietas
dick gailis
Dzimumlocekļa Paplašināšanās Sūknis paredzēts Dzimumlocekļa
elektriskā dzimumlocekļa sūknis elektriskā
Zīmola Nosaukums FairyKiss
Neķītrs Attēlu No
Elektriskā sūkņa Locekļa Palielinātāju, Noteikti
Dzimumlocekļa Sūknis Penis Extender
Izmērs 28.5cm/11.22in
Vienuma Tips Sūkņi & Palielinātāji
Modeļa Numurs Dzimumlocekļa Sūknis
dzimumlocekļa paplašināšanās Dzimumlocekļa sūknis
Locekļa Palielinātāju, Noteikti Paplašinātāja

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti