Izpārdošana

€72.49

€87.34

ABS Melna Sudraba Nomaiņa Priekšējo Buferi un Radiatora VTN Reste der Mercedes E Klases W207 2010. - 2013. gadam

Pievienot atsauksmi

Pirmkārt

Lūdzu atstāt ziņu par jūsu automašīnas modeļa un y ausu un ķermeņa stilu, kad jūs pasūtīt, lai mēs varētu turpināt savu pasūtījumu uzreiz!

Piegādes Laiks

1. Dizainadienas.lv parasti parāda ilgāku piegādes laiku pēc kuģniecības izmaksas. iedaļa.Lūdzu, pajautājiet mums par paredzamo piegādes datuma, ja jums ir bažas.

2. Vairumā gadījumu, jūsu pasūtījums tiks kļūt izsekojams laikā 1 - 5 dienām , mums būs let jūs zināt, ja mēs esam, lai turpinātu ilgāk, nekā gaidīts.

3. Dažreiz sekošanas informāciju var palikt nemainīga uz ilgu laiku - tas nozīmē, ka jūsu vietējā pasta nodaļā nav atjaunināti attiecīgie informācijas vēl nav, bet par to nav jāuztraucas, lūdzu, mēs atmaksāsim, ja iepakojums ir apstiprināts zaudēja.

Pasūtījuma Nodoklis

1. Nav ne jebkura veida nodokļu iekļautas preces cenā kuģniecības izmaksas.

2. Par nelielām, customhouse neiekasē pasūtījuma nodoklis; bet lielākus priekšmetus, piemēram, spoileris, tie, visticamāk, būs maksas nodoklis, jo viņi tiesnesis vērtību zemes gabala, par to pašu standartus neatkarīgi no tā, cik zemu deklarētā vērtība ir.

Atgriezties & Kompensācijas

Nav nepieciešams, lai atgrieztos pasūtījumu, ja letālu kvalitātes jautājumu ocurres - mums būs vēlreiz vai kompensāciju.

Garantijas laiks

6-mont

Tagi: w207, c207 mercedes, w238, mercedes w246, mercedess e class, svārki w207, R231, w207 coupe amg, gna mercedes, w211
Īpašas Pazīmes Nomaiņa
Materiāla Tips ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Sacīkšu Grili

Uzrakstīt recenziju