Izpārdošana

€42.45

€62.43

Reolink Smart IP Kamera 5MP PoE Āra Infrasarkano Nakts Redzamības Bullet Kameras aprīkotas ar Cilvēku/Transportlīdzekļa Atklāšanas CCTV RLC-510A

Pievienot atsauksmi

Smart Brīdinājumus, Mazāk sīkums

Aprīkoti ar smart kustības noteikšanas tehnoloģiju, šī kamera var pateikt cilvēkiem un transportlīdzekļiem, kas no citiem objektiem.Saņemt brīdinājumus, kad aizdomīgas personas vai automašīnas ir lēnām panāk-damies ap savu māju vai veikalu.Aizsargāt savu īpašumu no iespējamiem draudiem.

Smart Apskate, Viegli atrast svarīgāko momentu

Fliter klipus ar personu, transportlīdzekļu vai kustības.Svarīgi atrast video ir daudz vieglāk.

Koncentrēties uz Jomām, Kas Svarīgi

Izveidot īpašās zonās, kas jūs vēlaties, lai saņemtu kustības brīdinājumus.Tas var ietaupīt jums nepatikšanas par nevajadzīgu trauksmi un no ārpus aizsargājamām teritorijām.

Video, Tagad Skaidrāks, jo Taisnība 5MP Super HD

RLC-510A, ar izšķirtspēju 2560 × 1920, uztver gandrīz 2.4 X skaidrāka un asāka video nekā 1080p tiem.Un tas arī ir auto apgaismojums, kas padara attēlu vairāk skaidrāks.

Līdz 30m nakts redzamības

18pcs infrasarkanās gaismas Diodes un papildu IS tehnoloģija padara ļaujot jums redzēt, jebkurā gadījumā skaidri pat tumsā.Ar 100 pēdas nakts redzamības attālumu, jūs varat precīzi noteikt, cilvēki klāt gadījumā, ja, izmantojot video, kas uzņemts ar RLC-510A.

Tālvadības Apskatei, jebkurā laikā, Jebkurā vietā

Attāli piekļūt ip kameru, lai redzētu dzīvot apskatei un ierakstu, izmantojot bezmaksas Reolink App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas Reolink Klientu uz sava datora, web pārlūkprogrammas (IE, Google Chrome, Microsoft Malas, Safari, Firefox, u.c.).

Saglabāt Video Micro SD Kartes

SD atmiņas karte, var izvēlēties, lai nepārtraukti reģistrēt vai ierakstīt tikai tad, kad tur ir kustība, kas atklāti.Kamera atbalsta pre-ierakstīt un pēc ierakstu.Ja SD atmiņas karte ir pilna, tā automātiski ietver to veco video.

Laika Noilguma – Skatīt Dienas Minūtē

Izmantot jūsu drošības kameru, lai atvašu ikkadra video.Sekot līdzi savu 3D drukāšanu skatiet viss būvniecības process pēc pāris minūtēm, vai uzņemt skaistus skatus no saullēkta līdz saulrieta.Viegli izmantot un jautri, lai dalītos ar citiem.

PoE - Ātrāk Uzstādīšana ar Mazāku Piepūli

RLC-510A PoE IP drošības kamera izmanto vienu kabeli, lai pārsūtītu gan datu un barošanas.Vienkāršota vadu ir vieglāk un tīru instalāciju.Tā ir labākā izvēle DIY entuziastiem.

Klausīties, kas notiek apkārt

Šī IP 5MP kamera var uzņemt ap audio un tas dos jums skaidru balss par to, kas notiek otrā pusē.

IP66 Ūdensizturīgs, Lietošanai ārpus Telpām

Izturīgs korpuss un ķermeņa Reolink RLC-510A IP kamera ūdensdroša.Tas strādā perfekti, gan iekšpusē un ārpus jūsu mājās, jebkurā skarbajiem laika apstākļiem.

Darbu ar Jauno Versiju, VRR 24/7 Uzticamu Ierakstu

Ja jums ir vairākas IP kameras vai, ja jūs vēlaties 24/7 ieraksts, Reolink VRR ir jūsu labākā izvēle.Valsts ritekļu reģistrā darbojas nevainojami un efektīvi, ar kamerām par diennakti uzraudzības un ieraksta jūsu home & business drošību un uzraudzību. *Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas uzzināt vairāk par jauno versiju Reolink VRR.

Darbs ar Google Palīgs

Tas nevar būt vieglāk kontrolēt drošības kamera, kas darbojas ar Google Palīgs.Vienkārši pateikt "Hei, Google, rāda man pagalmā", un jūs redzēsiet, dzīvu barību no kameras uz Google Ligzdu Centrmezgls vai Chromecast-iespējots Televizori.

Kas ir kastē

Tagi: reolink rlc 820a, riolink, kamera secur, dahua vrr, kamera reolink, reolink, anran 5mp komplekts, poe inžektors, gadinan ip kamera 5mp, reolink rlc
Zīmola Nosaukums reolink
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Sienas Stiprinājums Sānu
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas Android
Sensors Zīmols Omnivision
IS Attālums(m) 30m
TF Kartes NAV
Modeļa Numurs RLC-510A
Atbalstītās Operētājsistēmas Mac OS
Video Kompresijas Formāts H. 264
krāsa Balts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Signāla Darbība E-Pasts Foto
Skatīšanās Leņķis 75°
Stils Bullet Kamera
Izmēri (L x W x D)(mm) 22 cm x 15cm x 13cm
Tīkla Interfeiss RJ-45 10/100Mb Ethernet Ligzda
Sertifikācija ROHS
Sensors CMOS
Veids IP Kameras
Uzstādīšana Sānu
Augstas Izšķirtspējas 5,0 Megapikseļi
Barošanas Avots(V) DC12V & PoE ( IEEE 802.3 af,48V )
Uzglabāšana NAV
Objektīvs (mm) 4mm
Tehnoloģija Infrasarkano
Strāvas Padeve Ar POE
Savienojumi IP/Tīkla Vadu
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0
Megapikseļi 5MP
Elektroenerģijas Patēriņš(W) 5.5 w

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti