Izpārdošana

€7.80

Riverruns 4 Luminiscences Krāsas, Dvīņu Zīmes, Soft Touch Lidot Piesaisti, Pastāvīgi, Ūdensizturīgs, Punkts, Skice, Universāls, Lure Zivis

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Upes ilgs 4 visbiežāk izmanto, fluorescent marķieri, fluorescējoši dzeltena, luminiscences rozā, luminiscences zils, un fluorescējoši zaļā krāsā.

Ar augstu spilgtumu dienasgaismas tintes ir aktivizēta, izmantojot UV gaismas vai dienas laikā saule.Šīs krāsas ir neparasti spilgti un skaisti tumši nosacījumiem, un nāvīga piesaistot zivju.Tos var izmantot uz visām virsmām, matus, spalvas, un sintētiskās šķiedras.Pievienot svītras, lai baitfish imitācijas vai pievienojot datus, lai daudz mušas.Uzreiz piesaista zivju uzmanību.Tie ir arī ideāli piemērots Atlantijas Lašu mušas.

Augstas kvalitātes, pieņēma Japānas tehnoloģiju, spēcīgu pigmenti, kas ļauj jums, lai pievērstu vismaz 300 metru attālumā, neizbalē ūdenī, nav toksiska.Ātri Žāvēšanas, ilgāk nekā citām zīmēm saules.Bez smaržas, videi draudzīgs.

Katrs zīmulis ar diviem galiem, viens gals ar plašu padoms lielākās teritorijās, pārējās ir naudas-tip, lai procesu(lieguma) spalvas, vai zīmējums aizpilda, acis un cita informācija par putu poppers un kuģīši.Divi dažādi padomi ir lielisks eksperts sajaukšanas, krāsošana un toņa kontroles.

Piegāde:

Preces tiks nosūtītas uz jums 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Asv Valsts sūtījumu:

Preces tiks jums nosūtīta pa e-Paketes ar zemu kuģniecības izmaksas no Ķīnas, un jūs saņemsiet pakešu aptuveni 7-15 darba dienā, dažreiz tas prasīs nedaudz ilgāku laiku.

Visā Pasaulē Sūtījumu:

Mēs kuģis ar Ķīnu pastu, tas var aizņemt vairāk laika, pirms jūs nokļūt objektu, kas parasti ir sūtījumu visā pasaulē notiks no 18 līdz 35 darba dienu laikā.

Mēs arī var piedāvāt express post DHL, FedEx un EMS, kas ir ātrāk un būs nepieciešamas vairākas dienas, bet izmaksas ir $20 vairāk vai augstāka.Ja jums ir steidzami, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs sniegsim jums pieņemamu piegādes maksa.

Mēs nosūtīt izsekošanas nē.jums pēc tam, kad sūta savas preces, lai jūs varētu izsekot sūtījumu, un zināt, kad jūs varat saņemt savu preci.

Kombinētā piegāde:

Lai saglabātu kuģniecības izmaksas, jums ir ieteicams, lai dažādas preces un norēķināties ar vienu maksājumu.Ja jūs vēlētos, lai vairāk pasūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums par iespējamo atlaidi kuģniecības izmaksas.Paldies par jūsu veida uzticību.

Stienis garantija 25 gadi:

A. Visi stieņi ir veikta stingra dubultā QC sistēmas un lauka liešanas pārbaude pirms to nosūtīšanas.

B. Ja jebkuru defektu, ražošana, mēs būs pilnībā atbildīga bez klienta izmaksas.

C. nepareizas lietošanas rezultātā lūzumu laikā klients zvejas vai klientu transportu vai zaudējumu dažas sekcijas laikā rezervē, vai jebkuru citu jautājumu, mēs piedāvājam klientam rezerves daļas vai remonta pakalpojums sākot no USD20 līdz pat USD40 vairumā gadījumu.Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības.

Atgriešanās apraksts:

1. Trīs mēnešu garantija tiek nodrošināta.

2. Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas sedz pircējs.

3. Lūdzu atgriezt 7 dienu laikā, saņemot preci, ja prece ir bojāta, mēs tiks aizstāts ar jaunu.

4. Mēs pieņemam tikai neizmantoto preces, kuras ir labā stāvoklī.

Lūdzu atstājiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs atrisināt problēmu uzreiz.

Ir laba diena!

Tagi: lures lidot riverruns, marķieri touch, lido lures lidot, shinhan touch dvīņu zīmes, zvejas peldošās atzīmes, ēsma viltus zivis, karpa atzīmes, komplekts tombow, marķieri zvejas, nimfa reāli
Pozīcija EZERA
Veids Mākslīgo Ēsmu
Zīmola Nosaukums Aventik
Kategorijas Viltus Lure

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti