Izpārdošana

€12.12

€22.04

Noliktavā! 10/50gab FFP2 Maska Mondmasker Mutes, Sejas Maskas Mutes Maska, neausts Izkausēt Izpūstas ffp2 Mascarilla mascarilas Drošības Maskas

Pievienot atsauksmi

Lūdzu, lūdzu, atzīmēja:

Uzskaitīti produkts ir ražots un izplatīts ārzemēs, un saskaņā ar likumiem, no tā izcelsmes valsts.

Ieteicams izmantot Powecom oficiālajā mājas lapā, lai pārbaudītu autentiskumu kodu.Par CE2834 Maska

1. Mūsu Maska var izolēt mazākas daļiņas, un fit stingrāka uz sejas, tas nav viegli, lai noplūdes no gaisa perifērijā, un filtrēšanas efektivitāti cieto daļiņu var sasniegt 95% standarta apstākļos. 2. Tas ir nepieciešams valkāt Masku, ja jums ir jādodas uz pārpildītas vietas vai tirgos, utt. 3. Vecākiem cilvēkiem, bērniem un cilvēkiem ar elpošanas problēmām, nav vēlams to nēsāt uz ilgu laiku.

Ar CE2834 maska nav vienreizējās lietošanas maskas.Šajā īpašajā gadījumā (resursu trūkums), var izmantot atkārtoti.Bet ir nosacījumi:

1. Kad maska saņem piesārņošanu, piemēram, siekalas, asinis, asaras un citu ķermeņa šķidrumu, tas jāaizstāj; 2. Lietotāja acīmredzot uzskata, ka elpošanas pretestība ir lielāka nekā iepriekš, un ir jāaizstāj; 3. Maskas ir bojāts un jānomaina; 4. Tas ir ieteicams, lai aizstātu to pēc tam, izmantojot tā 4 reizes.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Par Sūtījumu

Mēs izsūtīt pasūtījumu 3-5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās un tā tālāk.Ja jums nav saņemt kārtību, paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: atbrīvoties maska, ffp2 maska, ffp2 ek maska, ffp2 maska powecom, elektrisko filtru maska, ffp3 maska, ffp2mask, bērniem maska veļa, ffp3, ffp2
Vienuma Tips Maskas
Piemērojams Pieaugušie
Izcelsme Ķīna
Atslēgvārdu 2 FFP2 Mutes, Sejas Maska
Sertifikācija ce
Atslēgvārdu 3 Aizsardzība Sejas Vāciņu
Dzīves cikls Vienu reizi
Drošības standarts EN 149 -2001+A1-2009
Funkcijas Personas
Modeļa Numurs 9501 Cilpiņu stila CE FFP2 Maska
Zīmola Nosaukums POWECOM
Aizsardzības klase ffp2
Atslēgvārdu 1 POWECOM FFP2 Sejas Maska

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti