Izpārdošana

€69.40

€100.58

Ultra HD 8channel POE VRR ONVIF H. 265 ip Audio Izeja Apsardze Security Video Recorder 720p, 1080p 4mp 5mp POE VIDEONOVĒROŠANAS Kameras

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor

HCVAHDN H. 265 AI Sejas Ieraksts POE VRR 8CH 5.0 MP P2P ONVIF XMEye APP Kustības detektors CCTV POE Audio Tīkla IP Video Recorder Kamera, VIDEONOVĒROŠANAS Sistēmas Komplekti

HCVAHDN Drošības - HD CCTV Kameras Drošības Sistēmas, garantētu un uzticamu Drošības Risinājumu jūsu Biznesa un Mājas! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP Augstas Izšķirtspējas un Video dienu un nakti.E-pasta brīdinājumu un Kustības detektoru, IP66! Ūdensizturīgs un universālā Āra/Iekštelpas, bezmaksas app P2P Cloud funkcija un glabāšanu, atbalsta iPhone, ipad , android,PC,CMS utt.

8CH POE 5.0 MP VRR Ieraksti; Spēcīga Tīkla Serveri; Ar P2P Cloud Funkcija; atbalsta Face Detection&Seju apskates; atbalsta USB ,Peles,rezerves; Atbalsta iphone,ipad,Android,pc,cms,vms viedokli; Atbalsta VGA izejas&HDMI izeja; Atbalsta Signāla ievade ,Trauksmes izejas; Ieraksta Izšķirtspēja: 5.0 MP; Ar H. 265 Augstas efektivitātes Video Kompresiju; Automātiskā Baltās krāsas Balanss,Auto Gain control,atpakaļ gaismas comp; CIETĀ diska Interfeiss:SATA,Atbalstu, starp 500 GB un 8TB; Multi-valodu izvēlnes opciju līdz 28 veidus valodu ; *Atbalsta 5.0 MP kameru un HDMI ievades &VGA Izeja ; *P2P mākoņdatošanas pakalpojumu Android/iOS mobilo ierīču tālvadības skatu jebkur, jebkurā laikā; *Kustības noteikšana ierakstu.Valsts ritekļu reģistrā, tiks iedarbināta, lai ierakstītu, kad atklāt kaut ko kustīgu.NAV sliekšņa, nav ieraksts, vairāk viedo un telpas taupīšanas; *e-Pasta brīdinājumu un trauksmes paziņojumu.Kad kustības detektors nostrādā, valsts ritekļu reģistrā automātiski izsūtīt svilpe skaņas un brīdinājuma paziņojumus uz savu e-pastu, tostarp momentuzņēmumu uz vietas; *Vairāki veidi, kā piekļūt pie DATORA, tālruņa un spilventiņu, var apskatīt PC klienta, Phone un IE ,Chrome,Firefox,Safari pārlūks; *Atbalsta 3.5 collas SATA portu cieto disku, tilpums apmēram 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8TB, un mazāk kā 500G netiek atbalstīta.HD CCTV POE VRR Networ Video Ieraksti,Atbalsta visus 1.0 mp&2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp&ip 5mp Kamera Atbalsta Sejas Noteikšanas

1 X 8CH 5.0 MP POE VRR Tīkla Video Ierakstītājs; 1 x Strāvas Padeves VRR; 1 X USB Peli par VRR; 1 X Programmatūras CD VRR; 1 X Tālvadības pults, lai VRR; Cietā Diska izvēles !!!

Pielietojums:Mājās,lielveikalā,viesnīcas,dārzs,rūpnīcu,veikalu, biroju utt.

Sejas Noteikšanas un Sejas apskati un Sejas Ierakstu

Sejas Noteikšanas un Sejas Apskati;

Ātri sagūstīt sejas attēliem un ātri aplūkotu sejas video;

Seju Noteikšana:automātiski uztvert sejas attēliem;

Sejas Atskaņošanas:Inteliģentas Sejas, video atskaņošana,ietaupot laiku,ne katru trūkstošo informāciju.

Augstas Izšķirtspējas interfeiss izejas,Suport tiešsaistes atskaņošanu,Mobilās tālvadības pults,Multi-window displejs ar 5.0 MP Izšķirtspēju.Leņķis būs daudz lielāka,un attēls būs daudz skaidrāka.

H. 265 Vairāk Skaidrs , HD izšķirtspēja piedāvāt jums vislabāko attēla kvalitāti ar mazāku bitu pārraides ātrums.Ietaupiet papildu krātuves vietu,var samazināt par 40%-50% failu izmērs,saglabāt jūsu CIETĀ diska krātuves vietu, un samazināt jūsu pirkuma maksā.

Nav nepieciešams papildus jaudas kabeļus vai adapterus vai maiņa.Plug And Play un viegli setup.

BEZ papildu barošanas kabeļi un adapteri ir nepieciešams, un tikai, savienojot IP kameru, lai VRR ar vienu kabeli, jūs varat viegli pabeigt instalāciju, bez zināšanām par datoru vai tīklu un sākt baudīt super viegli uzraudzību starp jūsu smart tālruni, planšetdatoru vai PC.

POE Sistēmas max atbalsta 150m-200M POE kabeļu pārraides attālums, kas ievērojami palielina uzstādīšanu mājās ērtības.

Nav svarīgi, kur jūs esat, jūs varat attālināti piekļūt kamerai, lai redzētu tiešraidi un stayconnected.Attālināti apskatīt kameru, izmantojot: bezmaksas Xmeye App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas CMS Klienta datorā, TI tīmekļa pārlūkprogrammu.

Var uzstādīt apgabalu, kurā jūs vēlaties, lai kontrolētu,Kad tā tiek iedarbināta,tā nosūta ziņojumu uz savu e-pastu ,Jūs varat saņemt pirmās puses informāciju ,nav svarīgi, kad un kur jūs esat .

Šī sistēma ir izstrādāta, lai nosūtītu e-pasta brīdinājumu, ja kādi priekšlikumi tiek atklāti un ļauj ierakstīt tikai tad, kad kustība ir konstatēts.

Jūs varat viegli atrast video materiālus, jūs vēlētos, lai aplūkotu, Viedie atskaņošanas pieejams ar pielāgojamu meklēšana jomā, apskates laiks ir ievērojami samazināts, ātrāk, izmantojot nesvarīgas video.

Skats uz HDMI Monitora

Viegli rādīt video caur HDMI portu datora monitora, lai pilnībā izmantotu drošības sistēmas

skaidrību(HDMI Kabelis nav iekļauts)

Skats uz TV vai DATORA Monitoru

Par pievienotās ērtības, kas VRR arī nāk ar VGA un HDMI savienojumi standarta izšķirtspējas skatīšanās iespējas.

VGA vai arī BNC uz RCA kabelis nav iekļauts.

Viegla iestatīšana , tikai 4 soļi mobilo tālruņu apskati, lai skatītos video sistēmu, no jebkuras vietas un jebkurā laikā, izmantojot jums smarphone, galda vai PC datorā ar papildu P2P tehnoloģiju, jums ir iespēja attālās piekļuves sistēmas minūtes vai mazāk, nav portforwarding nepieciešams, attālās piekļuves nekad nav bijis tik viegli!!!

Ja jūs vēlaties, lai attālinātu skatu thourh Internetā

Lūdzu, piesakieties savā Google vai IE vai Firefox pārlūka

Pēc tam ievadi mājas Lapā P2P Mākonis: www.xmeye.net

Ievadi savu P2P ID un parole, pieteikšanās.

(Ja jūs vēlaties, lai attālo apmeklējiet VRR caur P2P, pirmkārt, jums ir nepieciešams, atveriet "www.xmeye.net" Ja jūsu datoru nevar atvērt šo vietni, lūdzu, instalējiet visus Plugins jūsu datora, Pretējā gadījumā, jūs nevarēsiet, lai attālināti piekļūtu šai VRR, Lūdzu, ņemiet vērā,).

Noklusējuma Lietotājvārdu CMS:Super Parole: null(tukša)

H. 265 8CH 5MP POE VRR Specifikācijas

Sistēma

Tagi: RS485 USB, dahua vrr, vrr onvif wifi, dvr kamera uzraudzības komplekts, ssd, komplekts cftv kamera, Lodēšanas Stacijas, vrr, cctv kameras ip diktofons, dahua mini vrr 8 poe
Zīmola Nosaukums HCVAHDN
Atbalstītās Operētājsistēmas Mac OS
H 265 VRR Funkcijas Kustības noteikšana/Sejas Noteikšana/Brīdinājumu pa e-pastu
Modeļa Numurs HCVA-9011-8018VA
VRR Atbalsta Valodā multi-valodu(angļu,krievu,spāņu utt...)
Tālvadības Skats IPhone, iPad, Android, pc,cms utt.
Komunikāciju Interfeiss rs485
8CH POE VRR Izšķirtspēja H. 265 8CH 5.0 MP VRR
Tīkla Interfeiss RJ45 10/100M
Tehnoloģija Tīkls
e-Cloud(P2P)
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas Android
Tīkla Protokols PPPoE
Garantijas laiks 3 gadi
Divvirzienu Audio No
Izcelsmes valsts Shenzhen,Ķīna
Video Izejas 1VGA + 1HDMI-saderīgu
Mobilais Tālrunis apskate "xmeye"App
Izejas Jauda Audio 1CH RCA
Video Izšķirtspēja 5MP
Signāla Darbība E-Pasts Foto
Pieteikums Mājās,veikala,veikals,birojs,Lielveikalu uc
signalizācijas sistēma Kustības Detektors+Brīdinājuma E-Pastu
PO VRR Vairāk Funkcijas Sejas Ierakstīt,Sejas Noteikšanas,Sejas Apskates
Bezvadu Drošība WEP
P2P icloud www.Xmeye.net
IP Režīmā Statiskā IP adrese
Strāvas Adapteris ES / ASV / apvienotā karaliste / AU(nav obligāts)
Audio 1CH audio izeja(RCA)
Cietā diska Interfeisa Tips SATA
Saspiešanas Formāts H. 265
Cietā Diska Izmērs 3.5"collu
po 8) Ostas
Audio Kompresijas Formāts G711A
Video Standarts PAL
Cietā Diska Ostas 1*SATA Portu (atbalsta līdz 8TB HDD)
Video Ieejas Interfeisu RJ45
Rezerves Tips USB Flash Divers
Video 8CH POE ievades/1CH VGA, 1CH HDMI izeja
Video formāts Compatibile H. 265/H. 264
Video Kompresijas Formāts H. 265

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti