Izpārdošana

€7.80

€12.79

1pc Balta Ziemassvētku Eglīte Svārki Ziemassvētku Eglīte Plīša Rotaļlieta Svārki Ziemassvētku rotājums Ziemassvētku Puse Apdares 122cm/90cm/78cm

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

Papildu divslāņu konstrukcija-double-layer auduma dizains ir atšķirīgs no citiem lēti koku svārki tirgū.Izgatavots no gluda un pūkains mākslīgās vilnas auduma.Ļoti blīvi veikti koku svārki ir augstas kvalitātes, mīkstas un ir ērti justies.

Perfect match-jums var likt jūsu mīļākie dāvanu par koku svārki.Dzirkstošais sudraba vizuļi izskatījās kā īsta sniegpārsliņas krīt uz sniega lauka.

Stabils un viegli instalēt-tas ir absolūti krāšņs Ziemassvētku eglīte kleita, labi izgatavotas, pilnīgi atbilstīgus apdare vai mājās.

Aizsargātu jūsu mājās un birojā-tas paklājs ir labi un der viegli apakšā koku.Pievienot vairāk svētku atmosfēru jebkurā vietā, kas jums patīk, piemēram, dzīvojamā istaba, guļamistaba, dārzs, viesnīcu, veikalu, biroju vai citu vietu.

Ideāls apdares-piemērots pieaugušajiem, bērniem, mājdzīvniekiem, ziemas, Ziemassvētku eglītes svārki ir silts un mīksts.Šī ir lieliska Ziemassvētku rotājums aukstajos mēnešos.

specifikācija:

Materiāls: dzidri balts plīša + jauns neausts audums

Izmērs: 78/90/122cm

Svars: 150g/250g/400g

Iepakojuma saraksts

1*Ziemassvētku Eglīte Svārki

Tagi: plīša balta ziemassvētku eglīte svārki, tinksky ziemassvētku eglīte plīša, ziemassvētku eglīte svārki segu, ziemassvētku eglīšu rotājumi 1 8cm, mūsdienu ziemassvētku eglīte svārki, mat koks, sega ziemassvētku eglīte, ziemassvētku eglīte svārki 70 collas, koka grīdas, horoskops ziemassvētku eglīte svārki
Materiāls neausti audumi
Item9 ziemassvētku rotājumi mājās
Item10 navidad
Item7 decorazioni albero di natale
Item8 navidad decoraciones para el hogar
Modeļa Numurs Ziemassvētku eglīte svārki
Item5 Ziemassvētku
Item3 Ziemassvētku rotājumi
Item4 Ziemassvētku eglīte
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Item6 natale decorazioni
Item2 Ziemassvētku eglīte svārki
Item1 ziemassvētku eglīšu rotājumi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti