Izpārdošana

€18.03

€25.04

22 Collu Četru riteņu Mini Cruiser Longboard Skate Valdes Skeitborda Riteņiem Augstas kvalitātes Retro Skeitborda Bērniem Zēni Iesācējs

Pievienot atsauksmi

Dokumenta struktūra, ul, li { margin: 0; padding: 0; } ul, li { list-style: none; } .jauns-ierašanās-satur { background: #87c4c4; polsterējums: 0 5px 10px; } .titleImag { platums: 287px; augstums: 74px; margin: 0 auto; } .mana karte { display: flex; flex-wrap: wrap; max-width: 960px; } @media ekrānu un (min-platums: 560px) { .mans-karte, li { platums: 232px; augstums: 324px; background: #fff; margin-right: 5px; margin-bottom: 10px; } .pelēki img { platums: 197px; augstums: 197px; margin: 10px auto; fonā: #ece9d8; } .mans-cenas { color: #87c4c4; font-svars: 700; margin-top: 50px; text-align: center; } .nopirkt-satur { platums: 112px; augstums: 24 pikseļi; margin: 10px auto; } } @media ekrānu un (max-width:560px) { .mans-karte, li { width: 110px; height: 150px; background: #fff; margin-right: 5px; margin-bottom: 10px; } .pelēki img { platums: 80px; augstums: 80px; margin: 10px auto; fonā: #ece9d8; } .mans-cenas { color: #87c4c4; font-size:12px; font-svars: 700; margin-top: 10px; text-align: center; } .nopirkt-satur { platums:60 pikseļi;augstums: 24 pikseļi; margin: 5px auto; } .nopirkt-satur img{ platums: 60 pikseļi; } }

Apraksti: 1. Viegli Pārvadāt: Mūsu mini skeitborda pabeigt pilnībā samontēts un gatavi izbaudīt jūsu joyride ar šo pilnībā nokomplektētas cruiser!Vienkārša un vienkāršs dizains, un skeitborda funkcijas izmērs (aptuveni) 22" garums x 6" platumu, lai jūs varētu veikt šo valdes blastu braukt ar pietiekami daudz vietas, lai jūsu kājām uz augšu no klāja.Un skeitborda svars 3.8 mārciņas, viegli tote apkārt, kas viegli iekļaujas rokas vai mugursoma.

2. Iedegties Skeitborda: skeita ir aprīkoti ar gaismas uz augšu, riteņi par dažiem nopietni atdzist kreisēšanas, gaismas uz riteņa, kad tas ruļļi ir spilgti un krāsains, pievienot papildus elements jautri.Jums nav jāuztraucas par uzlādi tas vai nomainot baterijas, vai nu, kas vienmēr iedegas, kad jūs ride.

3. Izturīga un Izturīga: skeita ir izgatavots no polipropilēna, izturīgs un izturīgs, un to atbalsta rider līdz 220lbs.Cruiser skeitborda nāk ar 3.25" (aptuveni)biezs alumīnija automašīnas maksimālo ātrumu un kontroli.Un skeitborda ir ideāli piemērots dažādiem manevriem.Neslīdoša valdes palielinātai drošībai.

4. Mīksti Riteņi: cruiser valdes funkcijas mīksta PU riteņi, high speed ABEC-7 gultņi un premium trieciena absorbciju, un tas ir ideāls, lai mērcēšanas up visiem tiem iela izciļņiem un ietves, plaisas, vienlaikus sniedzot jums vienmērīgu ride.Un cruiser valdes nāk ar all-in-one skate T-veida Instruments, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

5. Ideāls Iesācējiem: iesācējs skeitborda tas ir paredzēts bērniem, pusaudžiem vai pieaugušajiem, kuri vēlas, lai būtu jautri, vai iegūt ap pilsētu ar netraucētu un ērtu braukšanu.Ideāls kreisēšanas uz veikalu vai pie koka apdari, līkumotu ceļu, un cilvēki no dažādiem vecumiem.

Funkcijas:

100% jauni materiāli un augstas kvalitātes detaļas.

Mēs izmantojam īpašas plastmasas, formula, kas ir kopā ar mūsu pre-production un post-production korekcijas, lai mūsu skeitborda, lai saliekt elastīgi un stabili.

Skeitborda ir ideāla kombinācija, sporta un izklaides, kas ir pārnēsājamas un ir ideāli piemērots visiem prasmju līmeņiem.Un skeitborda būs lieliska dāvana jūsu bērniem;

Šis skrituļdēlis ir pilnībā samontēti skeitborda jūsu ērtībai un to var izmantot uzreiz, un skeitborda ir piemērots bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Jūs saņemsiet mini skeita un skeitborda rīks.

Specifikācijas(aptuveni):

Izmērs (L x W x H): 56*15*10 cm/22.05*5.91*3.94 jo

Svars: 1.8 kg / 3.96 lbs

Gultnis: ABEC-7

Stūre: 78.A PU stūre

Izkārtojums materiāls: PP vides aizsardzības materiālu

Balsteni: 3 collu alumīnija kronšteins

Riepu apgaismojums: sarkans, zils un zaļš mirgo (berzes gaismas, nav baterijas nepieciešams)

Iepakojuma Saraksts:

1 x Bērniem, Skeitborda

Tagi: longboard, vīriešiem, skrituļdēļi, skate kravas automašīna, dualtron, elektriskā mountainboard, slidu ripu, profesionāli skeitborda, klaviatūra, lija skate longboard, ninebot motorollera
Izkārtojums materiāls
Stūre
Gultņu
Izmērs ---
Gadījumā Cilvēki Bērnu
Valdes Kategorijas Flat-Plate
Materiāls ---
Modeļa Numurs Skrituļdēļi
Nosaukums
Veids Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti