Izpārdošana

€2.70

€3.85

1/6/12Pcs Automātiskās Laistīšanas Dārza Piederumi Apūdeņošanas Sistēmas Komplekts Houseplant Tapas Dārzkopības Augu Podos Telpās Mājsaimniecības

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

- Izmantot vienkāršu, viegli darboties, augsnes mitruma un automātisko laistīšanas un mitrums sasniedz noteiktu pakāpi pēc tam, kad automātiski tiek apturēts un nerada atkritumus no ūdens resursiem ne, jo ūdens ir pārāk daudz vai pārāk maz un tās ietekme uz augu augšanu!

- Kad jūs iet, vai nav laika, lai ūdens ziedus katru dienu, tikai piepilda pudeli ar ūdeni, tas var automātiskās laistīšanas jūsu ziedi (ja jūs vēlaties ceļot uz ilgu laiku, nezinu, cik daudz ūdens ir, jums var likt 3 dienas, lai pārbaudītu, cik daudz ūdens ir nepieciešams, tāpēc, ka jūs var izmērīt katru dienu, cik daudz ūdens, jūs ceļot dienas x ikdienas ūdens patēriņu var aprēķināt kopējo ūdens patēriņu).

- Tāpēc, ka ziedi un augi, lai uzturētu noteiktu augsnes mitruma, nebūs pārāk mitrā vai sausā.Ja augsne ir pārāk mitra, tas automātiski apstāties pilienveida apūdeņošana, ja augsne ir sausa, tā būs absorbēt ūdeni no baseina automātiski laista līdz augsne, lai saglabātu ūdens, kas vajadzīga mitra.

- Jūs varat arī pievienot, ūdenī šķīstošiem mēslošanas līdzekļiem, lai ūdens uzglabāšanas tvertnēs, proporcionāli ūdens, vienlaikus samazinot nepatikšanas mēslošana.

- Nav elektrības un nav sūkņa, ne piesārņojumu, vienkāršu un ērtu ekspluatāciju, augsnes mitruma un automātisko laistīšanas un mitrums sasniedz noteiktu pakāpi pēc tam, kad automātiski tiek apturēts un nerada atkritumus no ūdens resursiem ne, jo ūdens ir pārāk daudz vai pārāk maz un ietekmi uz augu augšanu.

Funkcijas:

Tips: Laistīšanas Tapas

Materiāls: PP

Daudzums: 1/6/12Pcs

Izmērs:13.5*2.7 cm

Paketē Iekļauts:

1/6/12 * Laistīšanas Tapas

Paziņojums:

1. Lūdzu, ļaujiet mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, pls saprast.

Tagi: lihting 35 sēklas, passta b5 lietus, ligtning metāla, stils 45 krāsa, ādas stoles, stils 2464 awm, spinners devonas, plug motokrosā, šāvienu akatsuki
4. funkciju
Piemērots
Modeļa Numurs Automātiskās laistīšanas ierīces
Materiāls Plastmasas
Veids Laistīšanas Komplekti
Pielietojums
Funkcija 5
Motīvs
Funkcija, 6

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti