Izpārdošana

€8.34

€9.70

FastShip 2-3Weeks 40pcs Nerūsējošā Tērauda Savienotāji Sirds Bezgalīgs Ģimenes Mīlestības Eņģelis Pāri Auskari Diy Rotaslietu izgatavošana Secinājumi

Pievienot atsauksmi

VAIRĀK Nerūsējošā Tērauda Savienotāji Noklikšķiniet uz SAITES/Foto!Saites:

Nerūsējošā Tērauda Savienotāji, 5gab/daudz Persiku Sirds Bezgalīgs Ģimenes Mīlestības Eņģelis Pāri Auskari, Kaklarota, Diy Rotaslietu izgatavošana Secinājumi Art. - Nr. ABXG030 Postenis Materiāli Nerūsējošā Tērauda Daudzums 20pcs/daudz Postenis Vairumtirdzniecības Atlaide!Lai Vairāk Nekā 3 Daudz= Get Extra10% Atlaidi Postenis Apm Lielums samaisa Postenis Galvenokārt Krāsas Spilgti Sudraba Postenis Formas rotaslietas diy savienotāji Postenis ērtu vadību Fit rotaslietu izgatavošana kulons secinājumi diy (kaklarotu vai rokassprādzi,

auskari vilināt kulons ect) vai citu roku darbs konstatējumi amatniecības.Pasākums Konversijas 1cm=0.393 collu 1 inch=2.54 cm

PAKETES

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

kontinentālās.LŪDZU, ESIET PACIETĪGI!Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var izdarīt par 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu, darīt to, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums.

Pārvadātāja Nosaukums Paredzamās Tranzīta Laika Izsekošanas Pakalpojumu, DHL Apmēram 3-5 dienu laikā www.dhl.com UPS Par 3-5 dienu laikā www.ups.com EMS Aptuveni 5-7 dienas www.ems.com Ķīna Pēc Gaisa, Par 15-25 dienām www.intmail.183.com HKPOST Par 15-20 dienām www.hongkongpost.com Ja jums ir nepieciešama jebkāda labvēlīgu cenas, ātra piegāde, laipni aicināti sazināties ar mums.

PIEZĪME : Pircējs ir atbildīgs par nodokļu ,muitas un jebkādi citi maksājumi, laikā piegāde !Visas preces būtu jāved uz Dizainadienas.lv pārbaudīt adrese.

PĀRDOŠANAS NOTEIKUMI

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci jebkura iemesla dēļ, to var atgriezt sākotnējā stāvoklī nedēļas laikā pēc pieteikuma saņemšanas.mēs nosūtīsim jums pilnu atmaksu kopā ar kuģniecības izmaksas tiklīdz mēs saņemtu objektu.Bet pircējam ir paredzēts, lai samaksātu par atgriešanos piegāde.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Jautājumi

Atbildes

Vai jūs apvienot rīkojumus?

Jā, mēs varam apvienot pasūtījumus, tāpēc, ka jums tikai ir jāmaksā vienu reizi.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs maksājat, ja jums ir nepieciešams šo pakalpojumu.

Vai jūs piedāvājat drop shipping?

Jā, mēs.Mēs nosūtīsim jūsu klienta piegādes adrese, kad vietā, lai

Vai jūs pieņemat pielāgotus produktus?

Jā, mēs.Vienkārši vajag attēliem un paraugiem.

Vai jūs kuģis starptautiski?

Jā, mēs kuģis pasaulē

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies! :) Ja jūs arenot apmierināti ar produktu un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkuru negotive un neutralfeedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies! :)

PAR MUMS

Mūsu ražotne atrodas Yiwu, Zhejiang, kas pazīstams kā "Preču Paradīze Pircējiem".

Pašlaik,stingri Ievērojot biznesa filozofija "klientu vispirms, kalti priekšu", un uz principu "klientu vispirms", mēs nodrošinām mūsu klientus ar kvalitatīvu pakalpojumu.

Augstākās Kvalitātes un par Saprātīgu Cenu ir mūsu galvenās priekšrocības, padarot mūsu produktu konkurētspēju starptautiskajā tirgū.

SAZINIETIES AR MUMS

Mūsu Darba Laiks: 9:30 AM 12:00 PM ( Ķīna HK laiku)

Jebkuru jautājumu atbalstīja, Mēs varētu atbildēt jums, cik ātri vien varam.

Tagi: akmens angeles, attēls baloni metāla, liela angeles, angeles bikses, 20pin savienotāju, bezgalīgs kaklarota e, eva angeles, bezgalīgs metāla logo emblēma, bezgalīgs zīmuli metāla, gredzens angeles
Postenis Diametrs 0.12cm
Rotaslietas Secinājumi Tips Savienotāji
Vienuma Tips Rotaslietas Secinājumi
Krāsas Spilgti sudraba
Šarmu tips rotaslietas savienotāji
Objekta Garumu 1.7cm
Objektu Platums 1.2cm
Postenis Svars 1g
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Kvalitāte 40pcs/daudz
Fit kaklarota,aproce,auskari diy savienotājs atrast
Izmērs samaisa
Materiāls Metāla
Postenis Ērtu Vadību savienotāji diy rotaslietu izgatavošana
Postenis Augstums 0.12cm
Modeļa Numurs ABXG031
Pasākums Konversijas 1mm=0.0393 collas 1 collu=25.4 mm
Produkta Funkcijas rotaslietas savienotāji
Zīmola Nosaukums ljjagll

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti